Veckans blogg - Amanda Engstrand

Hon älskar att shoppa och att spela innebandy. Och hon beskriver sin blogg som personlig och intressant. Tjejen bakom Veckans blogg här på Nattstad heter Amanda Engstrand. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Amanda?
Jag är en glad, sprallig och positiv tjej på 16 år. Jag är riktigt shoppinggalen och älskar verkligen allt som har med mode att göra. Jag går mitt första år på LM Engströms gymnasium i Göteborg, ekonomi är linjen. Jag älskar att umgås med min familj, min pojkvän, mina vänner, att träna och så klart mat, haha! Att fota är också ett väldigt stort intresse, jag gillar både att stå framför och bakom kameran! På fritiden tränar jag en del på gym men jag lägger nog ner mest tid på min innebandy. 
Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga i februari i år på grund av att jag blev väldigt inspirerad av de bloggar jag läser. Jag tyckte att det verkade jätteroligt, och det är det också! Jag ville visa vad jag hade för mig och ja, vad jag gjorde helt enkelt.
Vad bloggar du om?
Om allt som faller mig i smaken! Mest om min vardag där jag tränar, umgås med vänner, pojkvän och så vidare. Det blir en del shopping också eftersom jag är en riktig shopaholic. Men ja, lite smått och gott sådär!
Varför läser folk just din blogg tror du?
Väldigt svår fråga! Men eftersom jag skriver mycket om mig själv och det jag inspireras av så antar jag väl att de som läser är personer som är lik mig i det. Jag bjuder på mig själv och mitt liv, vilket jag tror att många gillar. Mitt innehåll varierar, så det är inte samma babbel hela tiden! 
Är det stor skillnad mellan bloggens Amanda och verklighetens?
Skillnaden är inte så stor faktiskt. Jag skriver om vad jag gör och om personer jag känner med mera. Skillnaden kan ju vara att mina läsare inte vet hur jag är som person i verkligheten, när man känner mig.
Hur skulle du beskriva bloggen?
Personlig och intressant.


 Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej, absolut ingenting. Jag står för allt jag skriver. Men jag vill alltid kolla igenom det jag har skrivit väldigt noga innan jag publicerar det så att ingenting ska missuppfattas.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Skvaller, saker som får en att må dåligt. Och lite mer privata saker bloggar jag inte om!
Vad gör en bra blogg?
En bra bloggare enligt mig ska tänka mycket på sin design och kvaliteten på bilderna. Det ska finnas många olika kategorier där bland annat mode ska ingå. Han/Hon ska kunna bjuda på själv men också fortsätta att vara sig själv!
Har du någon förebild inom bloggvärlden?
Nej, inte nu. Har inte hittat den perfekta bloggen än!
Vilka bloggar läser du själv? 
Jag läser mest mina kompisars bloggar men även personer som man känner till lite eller inspireras av, som till exempel Molly Rustas. Hon vet mycket om mode och tar bilder med bra kvalitet. 
Och vilka läser du inte? 
Jag läser inga kända bloggar som typ Kenza och Kissie och så vidare, jag tycker att deras bloggar är lite tråkiga! Jag gillar mer mode.
Varför ska man läsa din blogg?
Jag kör mitt egna race, jag är mig själv. Jag försöker vara en så bra förebild som möjligt eftersom jag vet att man påverkas lätt av vad andra skriver! Jag försöker variera mitt innehåll, det är rätt tråkigt att bara hålla sig till ett ämne hela tiden tycker jag. Jag slår till med bättre kvalitetsbilder då och då. Mitt mål är att nästan bara använda mig av sådana bilder!

Amandas blogg hittar du här: http://nouw.com/amandaengstrand