Vårsnyggt hår på helt naturlig väg

Biolage R.A.W. är en hårvårdsserie baserad på ingredienser med naturligt ursprung – som verkligen gör jobbet. Resultatet? Det bästa av två världar: superfräscht och helt naturligt. Beauty - 8

Hur noga studerar du innehållsförteckningen när du köper skönhetsprodukter? Allt fler är måna om att hitta produkter med naturliga eller ekologiska ingredienser och mindre kemikalier – den gröna trenden är här för att stanna och utbudet inom naturlig skönhet blir allt bredare. Samtidigt kan det vara svårt att hitta naturliga alternativ som ger lika effektiva resultat som konventionella produkter.

Biolage R.A.W. vill revolutionera hårvårdsbranschen genom att prioritera både miljö och prestanda. Serien är baserad på ingredienser med naturligt ursprung och skapad för att ge ett kompromisslöst resultat.

Idag lanserar Devotes/Nouws/Rodeos systersajt Make it last en kampanjsida för Biolage R.A.W, där är ett tjugotal inspirerande kvinnor funderar kring vilken roll deras hår spelar i deras liv, och hur man kan leva mer ”R.A.W. Make it lasts grundare Lisa Corneliusson och Emma Elwin introducerar projektet i en film.


På kampanjsidan berättar Instragram-favoriterna Elisabeth och Victoria Lejonhjärta om hårets politiska, kulturella och spirituella laddning. Pr-konsulten Camilla Åstrand beskriver sin eviga jakt på det perfekta schampot och stylisten Alma Helgesson beskriver varför flytten från storstan till skogen fått henne att omvärdera hennes (liv och) skönhetsrutiner. Dj:n Wasima Ayad förklarar varför hon har en mamma-dotter-relation till sitt hår och illustratören Cajsa Wessberg delar med sig av hur det är att raka av sig håret.


Besök kampanjsidan här: http://makeitlast.se/biolage-raw/


I samarbete med Bioloage


Skribent
Redaktionen