"Varje dag har varit som en lördag"

"Varje dag har varit som en lördag"

Denna veckan får vi följa Emmy Brännlund - en tjej på språng som lever ur en resväska, någonstans i Asien. I framtiden vill hon lyckas finansiera sina resor genom bloggen och önskar att bosätta sig på ett varmt ställe. Hon berättar även om sin viktigaste lärdom från sina resor. Profile - 14

Hej Emmy, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
De senaste månaderna har jag befunnit mig på resande fot och varje dag har varit som en lördag. Men aldrig fel att peppa igång dagen med en stor kopp kaffe, lite extra god frukost & bra musik i bakgrunden!

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Fotonörd & nyfiken att testa nya saker. Resor, äventyr & vardag.

Varför började du blogga?
Dokumentation under tiden när jag åkte och reste 1,5 år sedan, främst för familjen, vänner och mig själv. Var ett enkelt sätt att visa upp mina bilder, vad vi gjorde och få göra det jag tycker om så mycket, fotografera och redigera.

Du reser just nu runt i Asien och har gjort det ett bra tag. Vilka är dina största lärdomar du har fått av att vara ute och resa en längre tid?
Ta inte livet på så stort allvar. ALLT löser sig. Som i Lejonkungen.Vad gör du helst på helgen?
Vaknar upp med en god frukost, helst i sängen. Ha ett par vänner på middagsbesök, dricka några glas vin och prata skit på balkongen. Spendera en söndag på stan med nån man tycker om, ta en fika och strosa runt.

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jack Morris. Fantastiska bilder, han reser runt i världen och fotograferar, marknadsför och lyckas kombinera resandet, foto och jobb.

Vad har du för mål med din blogg?
När jag började denna blogg hade jag inte något direkt mål, det var ett sätt för familjen att följa med på resan, men ju mer tid jag lagt på bloggen kommer fler mål också såklart. Ett mål är att kunna kombinera bloggen och resandet genom att ha det som en inkomstkälla. Jag vill inspirera folk genom att ta bra bilder, resa och göra det jag gillar mest.

Vad gör Emmy om 5 år?
Utbildad grafisk designer och eget företag. Resor är en stor del av min vardag. Leva och jobba i ett varmt land hade inte varit fel.

Vad önskar du dig just nu?
100% en ny kamera.