"Var kreativ med det du har och skapa en egen touch på dina oufits."

Veckans blogg är Karolin som har över 250 tusen följare på Instagram och brinner för allt som har med mode att göra. Hon skriver även mycket om träning och hälsa något som hon för två år sedan intresserade sig för. Kika in och bli inspirerad! Profile -

Hej Karolin, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej, jag mår jättebra. Det känns otroligt kul att få chansen att synas här på Nouw och nå ut till fler läsare.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer att få följa min vardag som har fokus på mode och trender. Jag är också väldigt intresserad av kost och träning så det kommer ni också att få läsa mycket av.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Att man inte alltid behöver köpa nya kläder när någon ny trend inom modet kommer. Oftast så har man en hel del kläder hemma som man själv kan styla om. Letar du efter en croppad hoodie så behöver du inte köpa en ny utan det fungerar ju lika bra att klippa av en vanlig hoodie hemma. Att vara kreativ med det man har hemma är inte bara billigare utan du får också en egen touch på dina kläder.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag spenderar helst min lördagskväll tillsammans med min pojkvän framför en film eller så äter jag gärna en god middag med familj och vänner.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Angelica Blick och Fanny Lyckman

Dela med dig av en dold talang du har!
Om det är en talang så kan jag vika tungan trippelt.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Åh, det är en svår fråga, jag har så många drömmar. Sedan jag började växa på Instagram på grund av mitt stora intresse för mode så har drömmen alltid varit att få jobba med detta. Men samtidigt har mitt intresse för kost och träning ökat de senaste två åren att jag kanske skulle vilja jobba med detta. Eftersom jag bara för några månader sedan flyttade till Göteborg med kärleken så var bara det ett stort steg i livet och jag är förväntansfull över vad framtiden har att erbjuda.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag är alltid mig själv och skriver om sådant som jag själv blir inspirerad av och gillar att läsa hos andra bloggare och sedan är det upp till läsarna att följa mig eller inte ;)

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En sekelskifteslägenhet med en antik kakelugn.
En resa till Mauritius.
Adidas NMD’s i alla världens färger, skönaste skorna!

Karolins blogg: nouw.com/karolinlisa