Vanliga frågor på Nouw

Vanliga frågor på Nouw

Vi får ständigt in frågor på Nouw om hur olika saker fungerar på portalen samt allmänna frågor om att blogga. Därför har vi här samlat några av de vanligaste frågorna vi får in och besvarat dem. Other - 78

Hur blir man veckans blogg på Nouw?
Det är vi på redaktionen som väljer ut vem som ska bli veckans blogg och vi går efter några kriterier. Det vi kollar på främst är om vi ser kvalitéer i bloggen och tror att just denna blogg kommer att kunna inspirera andra. Sedan vill vi gärna att bloggen ska uppdateras minst 1-2 gånger om dagen, det ska finnas bilder i bra kvalité och man ska se att bloggaren verkligen gillar det hen gör. Vi älskar att få in tips på bloggare, så tveka in på att maila mig på [email protected]!

Hur tjänar man pengar som bloggare på Nouw?
Något som vi erbjuder nästan alla våra bloggare, över 16 år, är att kunna tjäna pengar på sin blogg. Du kan tjäna pengar på två olika sätt och det är bland annat via besökare på din blogg, då får du 1,1 öre betalt per sidvisning. Sedan kan du även tjäna pengar via Metapic, det är en klick-funktion där du kan tagga produkter i ett inlägg, du kan läsa mer om det här: http://www.metapic.se.

För att komma igång med Metapic - klicka på "Tagga produkter" när du lagt in en bild när du gör ett blogginlägg.

Hur får man sin krönika publicerad på Nouw?
Varje tisdag publicerar vi en krönika på Nouw, detta för att lyfta fram våra bloggare och deras fina berättelser. De kan handla om inprincip vad som helst - bara vi tycker att den är bra skriven! Maila in den till [email protected], jag läser igenom alla krönikor vi får in och vissa publiceras på framsidan!

Hur får man en stor blogg?
Sveriges största bloggare har en sak gemensamt och det är att man ser att de lägger ner mycket tid på sina bloggar. Bilderna är tagna med en bra kamera, texten är skriven utan stavfel och de flesta har sin egna nich. Din blogg är ditt varumärke så tänk noga igenom vad du publicerar, skriv inte bara för att skriva något. Vad vill du att dina läsare ska få för intryck av dig när de kommer in på din blogg? Skapa din egna stil. Steg nummer två är att marknadsföra sig själv genom att visa upp sitt namn. Kommentera andras bloggar och försök att få kontakt med bloggare runt omkring dig, hjälp varandra. Var schysst och länka till dina favoritbloggar, så kanske de en dag länkar till din. Vet du vad? Allt går om du bara vill, ha ett mål med din blogg och kämpa dig dit. Jag tror att allt går med rätt inställning!