Välkommen till Nouw Tyra-Stina

Vi välkomnar modetokig och härliga Tyra-Stina tillbaks till Nouw. I hennes blogg kommer ni att överösas med en vardag fylld utav inspiration och trendiga bilder. Profile -

Hej Tyra-Stina, välkommen till Nouw! Hur mår du?
Tack! Det känns faktiskt lite mysigt att vara tillbaka på portalen där jag en gång startade. Känns ungefär som att komma hem och bli välkomnad av en modegalen familj. Underbart!

Vem är Tyra-Stina?
Tyra-Stina är en galen bloggerska, entreprenör och kreatör från södra Sverige. Under mina 18 år i livet har drömmarna varit många men inriktningen ytterst tydlig. Jag älskar att skapa. Skapa allt från dagens outfit till att komma på nya affärsideér. För tillfället studerar jag ekonomi där jag driver mitt unga företag samtidigt som jag brinner för att skapa böcker och driva min blogg.

Vad står högst upp på önskelistan just nu?
En råball ryggsäck.

Berätta lite om vad vi kommer att få läsa om i din blogg.
Det var nu 4 år sedan. 4 år sedan jag satt där vid vattenbrynet längs Miami Beach och såg ut över livets alla möjligheter. Jag ville skapa, inspirera och dela med mig av vad jag tänkte. Dela med mig utav vad jag såg. Jag hade vilda visioner om att inspirera andra människor om allt mellan himmel och jord. Ur detta föddes min blogg som jag idag driver för fullt. En idé blev till en tanke som idag är ett faktum. Idag kan man på min blogg läsa om allt från drömmarnas inspiration, trendigt krutfyllda tankar till livets smarrigaste väg och vad som färglägger årets alla dagar.

Vilka bloggar läser du?
Jag älskar fina bilder med kvalitet och känsla. Bilder som påverkar och inspirerar en. Vidare brinner jag även för tjejer som kör sitt eget race - bjuder på egendesignade detaljer, nya trender och unika kombinationer. Lever bäst upp till detta tycker jag TheYouWay-bloggarna Sofie, Pernille och Anine gör. Tre tjejer med tre helt olika stilar. Hyllning till dem! Vidare läser jag även mina kompisarna bloggar - alltid kul att hänga med i deras lite mer privata liv.

Vad tycker du är viktigast i en bra blogg? Vad gillar man som läsare att få?
Kvalitet, personlighet och inspiration. Syftet med en blogg tycker jag främst bör ligga på att inspirera. Kan vara allt från att tipsa om ett roligt recept till en detalj man stylat på sitt egna unika sätt. Det är viktigt att läsaren lämnar bloggen med en idé eller tanke rikare. Så - motivera, inspirera och kom med nya idéer som läsarna sedan kan spåna vidare på.

Varmt välkomna att ta del av min resa genom eufori, sorg och fullkomlig förvirrelse.

Tyra-Stinas blogg hittar du här: nouw.com/tyrastinamim