Välkommen till Nouw Tilda Bjärsmyr

Välkommen till Nouw Tilda Bjärsmyr

Hon är glad, härlig och ärlig. Lever livet på bästkusten tillsammans med sin familj och på en lördag hänger hon gärna i trädgården följt av en pangmiddag med vännerna. Vi välkomnar Tilda Bjärsmyr som ny bloggare på Nouw! Profile - 15

Välkommen till Nouw Tilda, berätta lite om dig själv!
Tilda heter jag. En 28-årig gift 2-barns mamma som lever livet på bästkusten! Ärlig, härlig och alltid glad!

Hur ser en typisk dag ut i Tildas liv?
Hmmm! Blir väckt på morgonen av mina härliga barn. Kliver motvillig upp, drar på mig morgonrocken och går en trappa ner. Serverar barnen frukost framför bolibompa och sätter mig ner med en kopp kaffe eller två. Skjutsar barnen till förskolan vid 09 snåret och åker sedan hem för att kolla igenom mailen, jobba och blogga ostört fram till lunch! Drar sedan in mot stan för mina eftermiddagsmöten! Tar en snabb kopp kaffe innan jag åker mot förskola för upphämtning av barn. Nu är klockan runt 15. Åker hem, kör lite utelek, äter tidig middag, barnen däckar runt 19 och jag hoppar in i en dusch för att sedan slänga mig i soffan med datan någon timma innan någon härlig serie åker på! Däckar sedan runt 23 snåret. Godnatt!

Vad får vi läsa om i din blogg?
Allt mellan himmel och jord men en härlig blandning av mode, skönhet, inredning och barn! Ja, egentligen typ allt! Hehe.

Systrarna @joannafingal och @Tildabjarsmyr / Foto: Emma Svensson

Vad mysigt, men vad får vi absolut inte läsa om?
Allt för privata saker, hehe. Det får ni dock lyssna på i podden (vårt perfekta liv) som snart lanseras! Gah! Vad har jag gett mig in på?

Vad gör du helst en lördag?
Då umgås jag helst av allt med min lilla familj! Ligger extra länge i sängen och drar oss. Ordnar en mega frukost och sitter länge och äter. Om vädret tillåter så hänger vi ute och fixar i trädgården, eller kanske tar en repa på stan! På kvällen så kommer ett par vänner över på pangmiddag med vin och vi sitter till midnatt och pratar om livet. Underbart!

Hur ser din sommar ut och vad har du för planer?
Åh, ett gäng resor, både med familjen och med kompisar. Dubai med familjen och roadtrip i LA med vänner ligger i planerna. Och om alla mina planer går som jag vill så har vi kanske också en härlig liten tillflyktslägenhet i ett varmare klimat om en liten tid också! IH. Älskar sommaren!

Beskriv dig själv med tre ord!
Glad, ärlig och spontan!

Tillsist, hur känns det att vara på Nouw?
Känns för jäkla härligt. Är så peppad på denna våren. Så mycket KUL som händer!


Besök Tildas blogg här: nouw.com/tildabjarsmyr