Välkommen till Nouw Rebecca Fredriksson

Välkommen till Nouw Rebecca Fredriksson

Rebecca Fredriksson, eller Rebfre som de flesta känner henne som, är vår nya toppbloggare här på Nouw! Vi tog pulsen på henne och snackade bloggande, nya spännande inredningsprojekt och att hitta den där perfekta känslan i en bild. Profile - 17

Hej Rebecca, varmt välkommen till Nouw! För någon som inte känner dig, vem är Rebecca?
Men åh tack snälla! Känns så bra att få vara en del av Nouw. Jag är 28 år gammal, bor i Stockholm tillsammans med min kille som jag varit tillsammans med i 8 år snart. Jag jobbar heltid som iInfluencer & inredningsstylist. Jag är en väldigt driven tjej med mycket energi & många bollar i luften. Det bästa jag vet är att resa och upptäcka världen. Har väldigt nära till skratt och skulle nog säga att jag är lite knäpp haha. Har ett stort hjärta och står med båda fötterna på jorden.

Varför startade du en blogg?
Har alltid gillar att dokumentera det jag gör i både text och bild. Men framförallt att skriva, jag älskar att skriva texter och skriva ner vad jag känner här och nu. Allt från vilken frukost jag åt imorse till en panikångestattack. Jag gillar att förmedla och vara kreativ. Därför kändes bloggen som ett forum för mig. Vilket den har varit nu i över 10 år haha, helt galet! Foto ligger mig även extremt varmt om hjärtat, älskar att fånga ögonblick & detaljer.

Vad driver dig till att fortsätta blogga?
Det som driver mig är alla dörrar som öppnas, kontakter som knyts och att det är så brett. Plus att jag älskar att utvecklas och det kan man verkligen göra med en blogg. Att hela tiden bli bättre. Samt det otroliga stödet från min underbara läsare som alltid finns där, stöttar & peppar mig. Min blogg är min lilla bäbis och kan inte ens tänka mig ett liv utan bloggen & mina läsare!

I din blogg ser vi många fantastiska bilder med så mycket fin känsla i. Vad är hemligheten bakom att få "den perfekta känslan" i en bild? Ge oss dina bästa tips!
Det är så mycket haha, det krävs lite för att få just den där perfekta bilden. Men mina bästa tips är helt klart ljuset, är det inget bra ljus så blir inte bilden bra. Det måste vara ljust & fräscht så bilden kan hålla hög kvalitét. Sen är själva känslan i bilden så viktig, ibland kan det mest ”operfekta bli perfekt”. Bilder som är mer äkta och ”live” ger så mycket mer känsla. Jag älskar när det ser naturligt ut både när det kommer till posering eller till en stillbild. Det ska lite mer se ut som det gör på riktigt fast snyggt, haha. Nonchalant-perfekt som vi säger i inredningsbranschen. Sen gör ju redigeringen extremt mycket, där gäller det att lägga tid, hitta och skapa din stil. Men A och O är helt klart kvalitén, ingen gillar oskarpa & suddiga bilder.

Du och din sambo bor numera i en drömlägenhet, men en fågel har viskat i vårt öra att ni ska flytta Med ditt yrke som inredare undrar vi så klart, vart ska ni ta vägen? Och vad kan vi som läsare vänta oss för content på bloggen framöver?
Vi älskar verkligen vår lägenhet och trivs så bra i den, men känner ändå att det är dags för något nytt projekt. Jag & min kille älskar ju att renovera och inreda. Så nu är det dags för nya äventyr! Var det blir är fortfarande lite hemligt men snart så kommer ni veta var. Så i höst kan ni räkna med massor härliga inredningstips, trender, shoppingtips, DIY-guider och massor annat kul. Ni kommer även få följa med mig på mina resor, min vardag som influencer och hur jobbet som inredningsstylist kan vara. Hoppas ni är lika taggade på bloggen som jag är!Rebeccas blogg: nouw.com/rebfre