Välkommen till Nouw Natasha!

Hon är bosatt i Barcelona, älskar mode och fotografering samt läser till ekonom. Idag välkomnar vi vår nya bloggare Emelie Natasha. Profile -


Hej Natasha, du är vårt senaste tillskott bland våra bloggare, vem är du?
– Hej! Jag är en 23 årig tjej från Göteborg som just nu bor i Barcelona. Älskar nya äventyr, att resa och att upptäcka nya platser! Är väldigt modeintresserad och pluggar till ekonom.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
– I min blogg kommer ni framför allt att få läsa om mitt liv här i Barcelona, hur det är att bo här och vad jag gör om dagarna. Jag brinner även för mode så det lär bli en hel del outfit inlägg, inspirations bilder samt videor.

Varför bor du i Barcelona och vad är det bästa med att bo där?
Jag flyttade till Barcelona pga att jag träffade min pojkvän där 2012. Efter efter två år av distansförhållande bestämde jag mig för att flytta ner. Så i augusti 2014 började ett helt nytt äventyr! Det bästa med att bo här är klimatet, kulturen och självklart min fina pojkvän!

Nämn tre saker som du saknar med Sverige?
Min familj, mina vänner och svenskt lösgodis..(!!)

Vad inspirerar dig?
– Människor jag möter, min mamma, personer som har gått igenom svårigheter men som ändå lyckas ta sig upp och köra sitt egna race! Bloggen Humans Of New York är en annan stor inspirations källa, kan sitta och bläddra i den bloggen i flera timmar.

Läser du själv några bloggar? Vilka isåfall?
– Jag är ganska dålig på att följa bloggar men jag följer dagligen en av mina närmsta vänner Sendi, Sincerely Jules och Humans of New York.

Besök hennes blogg här: nouw.com/emitaz