Välkommen till Nouw Moa Mattsson

Välkommen till Nouw Moa Mattsson

Idag välkomnar vi Nouws nya stjärnskott Moa Mattsson. Förvänta er en blogg fylld utav personlighet och inspiration! Läs mer om Moa i en intervju här nedan. Profile -

Berätta lite om dig själv, vem är Moa Mattsson?
Det beror på om man undrar vem Moa Mattsson på internet är, eller vem Moa Mattsson är i verkliga livet. Haha, många som följer mig har en väldigt skev bild utav mig. Men det är ju också så jag målat upp den. Jag är mycket tuffare på internet. Jag är väldigt känslig. Jag känner allting väldigt starkt. Du kan väldigt lätt göra mig arg, och jag är väldigt långsint samtidigt som jag förlåter folk alldeles för fort. Jag skulle aldrig glömma om du behandlat mig illa men begraver gärna stridsyxan utåt sett för att bråk och konflikter är något jag absolut inte orkar lägga energi på. Jag älskar att träna. Bor i en liten stad, Alingsås, som ligger relativt nära Göteborg där jag spenderar mesta delen av min tid. Jag är 21 år, född 1994, men har många yngre vänner. Jag har inga syskon. Jag lägger alla mina pengar på att äta ute och jag har inget som helst konsekvenstänk.

Många känner igen ditt namn ifrån Twitter där du har närmre 23 000 följare. Vad har vart ditt framgångsrecept där?
Jag är väldigt öppen på Twitter, nästan för öppen. Jag tänker inte så mycket innan jag postar något och många av mina åsikter kan uppfattas som extrema när jag egentligen kanske bara är extra irriterad i skrivande stund. Eller som allra oftast: är ironisk. Jag skriver mycket med ironi och det är min Twitter ganska känd för. Dom flesta fattar det, och vissa andra fattar det inte. Så dom brukar jag och de som fattar skratta ännu mer åt.

Vad kommer vi att få läsa om/inte läsa om i din blogg?
I min blogg så kommer allt fokus ligga på mig, ingen överraskning kanske. Ni kommer kanske inte få läsa om mina dagar i detalj men ni kommer få mycket bilder. Och så kommer jag såklart skriva om det folk är intresserade av, och det vet jag ju inte riktigt 100% vad det är än! Jag kommer antagligen vara lika öppen som jag är på andra sociala medier för det är sådan jag är som person, även i verkligheten. Däremot kommer ni få ta del av en mer seriös ton på min blogg än på tillexempelvis min Twitter.

Varför startade du en blogg?
Jag har tänkt starta en blogg väldigt länge men aldrig orkat ta tag i det. Jag har haft en mindre blogg innan och den slutade jag uppdatera pga lathet. Det är många som följer mig på tex Twitter och instagram som bett mig starta en blogg. Eftersom jag både gillar att fota och att skriva av mig och ändå redan har såpass många följare så borde det väl vara en del som är intresserade av att läsa min blogg, förhoppningsvis.

Drömplagget just nu!
Jag har precis köpt min drömväska!!! För bara någon vecka sedan. En svart Céline mini luggage. Jag älskar, precis som många andra, väskor och nu drömmer jag istället om en större Céline väska i en ljusare färg.

Berätta om ett mål du har i livet.
Ett mål jag har är att kunna ge tillbaka till mina föräldrar, allt fint dom gett mig. Jag har haft världens bästa uppväxt och jag vill visa dem min tacksamhet för att de alltid har varit där genom att alltid finnas där för dem på samma sätt. Jag vill ge dom bästa möjliga förutsättningar genom livet precis som dom gett mig. Och någon dag hoppas jag kunna ge mina kommande barn detsamma som mina föräldrar givit mig, det är också ett mål.

5 snabba:

Godis eller chips
Kläder eller träning
Chanel eller Balenciaga
Klänning eller byxa
Sol eller snö
Twitter eller Instagram