Välkommen till Nouw mamasangel!

Välkommen till Nouw mamasangel!

Idag välkomnar vi bloggveteranen Patricia, 25 år, till Nouw. Hon bloggar om sitt liv som ung mamma till sina 3 älskade barn. Läs en intervju med henne här nedan! Profile -

1. Berätta lite om dig själv, vem är Patricia?
Jag heter Patricia Lindh, är 25 år gammal och är Mamma till Wilja 5 år, Novalie 3 år och Tristan 9 månader. Jobbar som frisör när jag inte är mammaledig, och startade mitt företag 2015. Jag började blogga 2009 i samband med min graviditet med min äldsta dotter, men hade ingen aning om vilket stort kliv den skulle ta i "mammavärlden" på internet. Har sedan dess haft bloggen som ett jobb på sidan av. Bor i Bålsta tillammans med de två yngstas Pappa som klev in i bilden när äldsta dottern var 4 månader. Jag är väldigt intresserad utav inredning, barnkläder, skönhet/hår i överlag! Träna är det som får mig att må bra. Är en person med ofta miljoner bollar i luften med en och samma gång, älskar känslan av press på mig själv! Ser fram emot nya steg framåt i livet.

2. Vad kommer vi att få läsa om/inte läsa om i din blogg
Ni kommer få läsa en väldigt öppen blogg, om ni tittar er omkring i mina arkiv så är inte livet rosaskimrande. Min blogg växte i takt med att jag öppet skrev om svåra saker som man kanske inte läser offentligt på bloggar, en trasslig barndom, stor vilja att klara sig framåt och se ljust även om de varit svårt. Ekonomiska problem i de första tonåren som gjort det trassligt. En blogg som många kan finna sig själva i, och där ingen behöver känna sig sämre än någon annan.

3. Varför startade du en blogg?
Jag startade när jag blev gravid 2009 för jag ville att mina närmsta vänner skulle kunna följa min graviditet, tanken var inte att den skulle växa sig stor.

4. Drömplagget just nu?
Mitt drömplagg just, en riktigt fin mysig dress från Odd Molly. Så man kan känna sig lite snygg trots 3 dagars knuten på huvudet de dagar barnen tagit över all ens energi till sig själv.

5 snabba frågor!

Godis chips
Chanel eller Balenciga
Klänning eller byxa
Sol eller snö
Kläder eller inredning