Välkommen till Nouw Joanna

Välkommen till Nouw Joanna

Idag välkomnar vi den blivande 24-åriga mamman och inredningtokig Joanna Johansson till Nouw-familjen. I samband med hennes flytt ställde vi lite frågor så att ni ska kunna lära känna henne bättre. Profile -

Hej Joanna, välkommen till Nouw! Hur mår du?
Hej Elin! Åh, tack snälla. Jag mår fint, hoppas du med gör det!

Vem är Joanna?

Oj vad svårt, men en sprallig och glad mode- och inredningstokig tjej som snart blir mamma till en liten pojke, beskriver mig nog bäst ;)

Du ska snart få en liten bebis, hur känns det? Nervös eller bara förväntansfull?
JA, det ska bli så mysigt. Han är så efterlängtad nu. Jag var nervös dom första månaderna, men det har helt släppt nu och jag känner mig bara förväntansfull och lycklig över att få bli mamma!

Berätta lite vad vi kommer att få läsa om i din blogg.
Just nu är det mycket gravidoutfits och inredning i bloggen. Vi har precis flyttat till min drömlya, en ljus sekelskiftslägenhet med vita trägolv och högt i tak, så jag kommer att fortsätta visa upp hur jag inreder den. När bebisen har tittat ut, blir det även mycket bebisgos och så kommer ni att få se en hel del matchande outfits. Jag tycker det är så gulligt när mamma och bebis matchar med kläder! Kommer även slänga in en hel del träningstips och hur jag får tillbaka kroppen efter graviditeten.

Vad tycker du är viktigast i en bra blogg? Vad gillar man som läsare att få?
BILDER och så vill man lära känna personen bakom bloggen.

Vilka bloggar läser du?
Jättemånga, allt från stora till små bloggar, jag går t.ex. alltid in och kikar på dom bloggare som kommenterar i min blogg. Det är så roligt att få ett ansikte på dom som läser min blogg tycker jag.