Välkommen till Nouw Jennifer!

Välkommen till Nouw Jennifer!

Idag välkomnar vi 25-åriga, Stockholmsbosatta Jennifer Klingvall till Nouw-familjen. I samband med starten passade vi på att ställa några relevanta frågor till vår nya modebloggare. Spana in! Profile -

Hej Jennifer! Välkommen till oss! Hur kommer det sig att du valde att blogga på Nouw?
?
– Hej och tack för ett varmt välkomnande! Jag valde att börja blogga på Nouw då jag vill vara delaktig i en aktiv bloggportal med bra inspirerande bloggar. Er startsida gör det enkelt att se inlägg från bloggare och att gilla samt kommentera inlägg. Jag sökte också efter ett enkelt sätt att mobilblogga på och när jag laddade ner er app så fastnade jag för era nytänkande mallar och enkla instruktioner. Valet blev då enkelt och jag har varit väldigt nöjd sedan dag ett. Då bloggvärlden är stor så är det viktigt att vara inne med det senaste och det tycker jag att ni har lyckats med.

Vem är Jennifer?
– Jennifer är en glad tjej som snart fyller 25 år. Hon älskar att träffa människor och vill att alla ska vara vänner. En person som leder pensionären över gatan och som lätt får tårar av att se någon ledsen eller lycklig. Spontan och lite lätt rastlös. Började jobba som butikschef som 20åring och har sedan dess jobbat med stor passion och driv. Tror att alla kan bli precis vad dem vill med rätt förutsättningar. Tycker att människor ska vara sitt bästa jag både mot sig själva och mot andra. Tokkär i pojkvännen/sambon som hon varit tillsammans med i 6år och är i lite för hög grad galen i kläder.

Vad kan vi förvänta oss att få läsa om i din blogg?
?
– Mycket bilder från min vardag. Outfits, Mode, inspiration och tips med korta beskrivande texter. Då och då skriver jag av mig och delar med mig av djupare tankar och idéer.

Vad tycker du är viktigast i en bra blogg? Vad gillar man som läsare att få?

– Enkelhet, fina bilder och personlighet. Läser oftast inte långa texter om det handlar om frukostpålägg men har du en tanke eller åsikt så får du mig på kroken direkt. Jag älskar när folk inte bara behöver visa den perfekta sidan utan kan gå ut med att de har en skitdag. Då vill jag vara hens kompis för då lever vi båda på samma jord.

Vad jobbar du med?

– Idag jobbar jag som säljare på J.Lindeberg & Nkherrtrend i Stockholm där jag trivs med fantastiska kollegor.

Har tidigare jobbat som butikschef för Benetton i Oslo, ansvarig för Marc by Marc Jacobs NK och butikschef för NKAccess. Våren 2014 fick jag jobbet som Isabella Löwengrips stylist så sa upp min tjänst på NKAccess och körde dubbla jobb med Isabella och Nk herrtrend.


Vilka bloggar läser du?

– Kan väl kalla mig standardläsare . Läser som de flesta Angelicablick, Kenza, Janni Deler, Lisa Olsson som levererar grymma bilder samt att jag ofta klickar mig runt för att hitta nya lite djupare bloggar. Älskar att få kommentarer på mina inlägg så att jag enkelt kan klicka mig vidare till läsarnas bloggar, frågar ni mig samma fråga om en månad så har jag nog ett annat svar till er J


Klicka här för att komma till Jennifers blogg!