Välkommen till Nouw Emma Melin

Välkommen till Nouw Emma Melin

Vi vill presentera vår nya toppbloggare, Emma Melin! På hennes blogg bjuds man på fantastiska bilder och hennes öga för inredning skojar man inte bort. För att lära känna Emma lite bättre tog vi oss en pratstund, vad är drivkraften till bloggen, hur går det med den nya podden och hur är det att vara mamma? Profile - 12

Hej Emma, varmt välkommen till oss på Nouw! För dom som inte känner dig, vem är Emma?
Hej och stort tack! Det känns verkligen superkul att få vara en del av Nouw och jag är extra taggad på bloggen just nu! Jag är 28 år gammal och kommer från Jönköping. Sedan sex år tillbaka bor jag tillsammans med min man Maximilian i ett hus söder om Stockholm. Vi har hållit ihop sedan vi var 18 och 19 år gamla och gifte oss för snart tre år sedan. För några veckor sedan kom även vår lille efterlängtade son Frans till världen. Jag är utbildad inköpare men jobbar idag som inredningsstylist och Influencer. Som person är jag glad, driven och öppensinnad. Jag bryr mig väldigt mycket om att de i min närhet ska ha det bra och jag tackar aldrig nej till en utmaning!

Vad är det som driver dig till att fortsätta blogga?
Mina fantastiska läsare! Jag tycker att vi har en fin relation och de ger mig så mycket energi. Sen är det såklart för att jag älskar att skriva och bloggen är ett sätt för mig att få utlopp för min kreativitet. Den har ju varit med mig i 11 år nu, så har svårt att se mig själv utan den.

Du har precis blivit mamma till lille Frans, stort grattis! Hur är mammalivet hittills & kommer vi att få se mycket av Frans i bloggen?
Tusen tack! Det känns helt fantastiskt och livet har fått sig en helt ny mening. Mammalivet är bättre än jag någonsin kunnat drömma om, även om det har blivit en utmaning för mig att få ihop det med jobb samtidigt. Men vi lär känna varandra mer och mer och vi börjar hitta ett sätt som funkar för oss. Frans är ju en så stor del av mitt liv nu så ja, han kommer få synas en hel del här i bloggen :)

Du har många bollar i luften nu, du och Rebecca har ju precis startat podden Babbel & Sjabbel, så roligt! Kan du berätta lite om vad vi kommer att få höra i den framöver?
Ja nu är det väldigt många bollar i luften här! Men det är typiskt mig, alltid är det något på gång, även samma vecka som jag blev mamma. Ett av avsnitten i podden spelade vi ju in samtidigt som mitt vatten gick! I podden kommer ni får höra om precis allt vad som händer i våra liv, om mammalivet, husrenovering, resor, karriär, relationer etc. Ni kommer med andra ord få lära känna oss på ett sätt som kanske är svårt via endast blogg och Instagram.Emmas blogg: nouw.com/emmamelins