Välkommen till Nouw Elin!

Hon är mer känd under namnet "F by Elin", kommer från Göteborg och har ett brinnande intresse för foto och mode. Hon gillar att upptäcka nya platser. Alltid med en kamera hängandes på axeln. :) Häng på hennes resa som börjar idag här hos oss på Nouw! Profile -

Hej Elin! Välkommen till oss på Nouw. Hur är läget?

Tjenare, tack så mycket! Det är riktigt grymt med mig, jag är mer bloggsugen än någonsin. Är så spänd över min flytt till Nouw, ska bli riktigt roligt! Jag har känt ett tag att jag vill göra något nytt men inte riktigt bestämt mig för vad och vips – i samma veva trillade ett mail från Joanna ner i inkorgen vilket gjorde allt självklart. Klart jag ska börja blogga här. Nu kör vi tycker jag! :D


Berätta, vem är Elin?

Elin är en 23-årig mode- och fotonörd som gärna drar iväg på äventyr, möter nya människor och mumsar på god mat! Jag älskar att pyssla med allt som har med sociala medier/foto och webb att göra. Lika mycket som jag älskar att sitta framför datorn med redigering gillar jag att dra ut och upptäcka världen! När jag inte är ute i jakt på nya fotomiljöer driver jag Hönöbryggeriet, som producerar öl, tillsammans med min familj. Jag älskar att vara kreativ och testa nya saker. Tycker blogg och bryggeri är en perfekt kombination!


Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

I min blogg kommer läsaren möta mig genom kreativa inlägg inom mode, foto och resa. Jag älskar att köra mina photoshoots själv där jag stylar en look, sminkar mig på egen hand, drar ut på jakt efter den perfekta vyn, fotar med stativ och sedan redigerar och publicerar på bloggen ihop med fyndiga texter. Så du som läsare kommer verkligen få se hur jag älskar att kombinera alla dessa intressen på ett unikt sätt. Jag älskar att köra olika ”teman” för mina photoshoots och matcha kläder med ”location”. Det är på det sättet jag får ihop alla mina intressen i ett! Som person är jag heller inte förutsägbar så bloggen kommer ständigt vara en överraskning. Som läsare går det inte att klura ut vad som kommer näst, haha. Jag skulle förvisso villa klämma in något nytt i bloggen så som mer Make-up, video eller mer skrivande! Häng med mig in i bloggen så ska ni få se vad jag hittar på. ;) Men mycket kvalitativa bilder blir det vill jag lova!

Vad kommer vi inte få läsa om?

”Jag ska aldrig säga aldrig”, men att lämna ut någon i min omgivning i bloggen på ett felaktigt sätt väljer jag bort. Att bli alltför privat hoppar jag också över utan håller en del för mig själv. Lite mystisk sådär, haha. ;-)

Vilka är dina favoritbloggar?

Det finns så många bra bloggar där ute så det är svårt att säga! Faktum är att jag brukar titta in på många olika bloggar beroende på humör och vad jag är sugen på att inspireras av/ eller läsa. Lookbook.nu är ett exempel på en sida där jag ständigt hittar nya stora som små bloggar. Eftersom jag försöker köra min egen grej så undviker jag helst att hämta för mycket inspiration av andra bloggare. Vill helst köra något eget och unikt. För att ändå nämna någon så älskar jag att skrolla igenom Jessica Stein ”tuulavintage.com” då hon bjuder på så härliga rese- samt modebilder. Väldigt inspirerande! 

Jag tror att många undrar över detta. Vad använder du för kamera?

Jag kör Canon 5d Mark II samt Olympus PEN E-PL7 tillhörande ett rejält mastodont objektiv i förhållande till kamerahuset. ;) Det heter Olympus M.Zuiko Digital 12-40/2,8 Pro.


Vad är ditt bästa tips till en fin blogg?

När det kommer till design så tycker jag en enkel och stilren variant är finast. Typsnittet i brödtexten ska vara läsbart och bilderna på bloggen inte för små. När det gäller innehåll så tycker jag att det är viktigt att ”nischa” in sig och göra sin grej. Att hålla sig till en huvudkategori samt blanda in två övriga mindre kategorier tycker jag är perfekt. Bloggen får inte vara för ”splittrad” då blir läsaren förvirrad. Det är även viktigt att våga sticka ut och lägga ner det där lilla extra i varje inlägg. Föredrar personligen Kvalité framför kvantitet alla dagar i veckan. J


- Beskriv dig själv med tre ord!

Kreativ, driven och envis!


Här kommer ni till Elins blogg!