Välkommen till Nouw Ebba Lindblad

Vi kan nu äntligen välkomna Ebba, med 58 000 följare på youtube, till bloggvärlden! Hon skriver mycket om sin vardag och mode. Kika in här och lär känna henne ännu mer. Profile -

Berätta lite om dig själv, vem är Ebba?
Jag är en tjej på 17 år som bor mitt i Stockholm med min mamma, pappa och storasyster och ska precis börja andra året på naturlinjen i gymnasiet. Tycker personligen att det är väldigt svårt att beskriva mig själv, men när jag frågar mina kompisar tycker de att jag är driven, smart och omtänksam. Själv vet jag att jag kan vara väldigt envis och vill ofta få min vilja igenom, kan bli lätt irriterad när folk ställer dumma frågor eller när någon går mig på nerverna. Jag älskar att spendera tid med min familj och värdesätter ofta den tiden extremt mycket, man skulle kunna säga att jag är väldigt familjekär, vilket jag inte tror att så många i min ålder är.

Vad kommer vi att få läsa om/inte läsa om i din blogg
Framförallt kommer ni att få läsa om min vardag då jag delar med mig mycket av vad jag gör på dagarna. Dessutom har jag en stor passion för kläder och mode så ni kommer definitivt att få läsa om mina favoritplagg och se hur jag klär mig till skolan eller vid andra tillfällen. Ibland kanske jag också slänger in något sminktips eller en video från min youtube-kanal. Vad ni inte kommer få läsa om i min blogg är väl exempelvis politik, det intresserar mig inte och jag känner inte att det är passande att skriva om i bloggen.

Varför startade du en blogg?
Jag har nu haft en youtube-kanal i ungefär 3 år och det har alltid intresserat mig mycket mer än bloggar. Men nu på senare tid har jag börjat älska att läsa bloggar och dessutom att fota. Så kort sagt startade jag min blogg eftersom jag fick väldigt mycket inspiration av andra bloggare. Egentligen startade jag min blogg lite spontant, hade inte planerat att jag skulle börja blogga överhuvudtaget. Men det är ett beslut jag inte kommer att ångra!

Beskriv din största passion?
Oj, jag vet inte om jag har någon speciell passion som jag brinner extra mycket för, har så många olika. Men youtube är såklart en av mina stora passioner då jag har hållit på med det en längre tid, så att filma och redigera är något jag älskar. Dessutom är mode något jag brinner för och jag tror att en av mina nya passioner kommer bli att blogga eftersom jag gillar att fotografera!

5 snabba frågor!
Flirtig eller svårflörtad?
Salt eller surt?
Klänning eller byxa?
Sol eller snö?
Blogg eller Instagram? - omöjligt att välja!