Välkommen till Nouw Andrea Norrman

Vi är stolta och glada över att välkomna Andrea Norrman till oss på Nouw. I bloggen kommer ni få läsa om en vardag utan filter, ämnen som inte alla vågar prata om och såklart om lilla dottern Belle som föddes för 3 veckor sedan. Läs mer om Andrea i intervjun nedan! Profile - 33

Berätta lite om dig själv, vem är Andrea Norrman?
Jag är en 21 årig tjej som är born and raised i lilla staden Motala men nu bosatt sedan 11 år tillbaka i vår vackra huvudstad. Det går nog inte att hitta en ärligare själ än mig. Glad och tar livet som det kommer. Uppskattar rakt på sak och ärliga åsikter!

Både din blogg och Instagram har många följare. Vad tror du är ditt framgångsrecept?
Jag tror att mina ärliga åsikter och att jag delar med mig av och diskuterar ämnen utan filter, gör mycket för mig. Visa allt, även de icke lika charmiga sidorna eller vanorna, det uppskattas alltid. För ingen är perfekt!

Hur kommer det sig att du började blogga?
Jag har alltid haft ett intresse kring svenska och att skriva. Förr skrev jag bara för skojs skull i Word-dokument. Sen har jag velat dela med mig av mitt liv och det jag gör, då började jag blogga! Sen har jag också mycket att säga och vill gärna göra min röst hörd, vilket bloggen hjälper mig med.

Vad kommer vi få/inte läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni att få läsa om min vardag utan filter. Jag tar gärna upp ämnen som alla inte pratar om men som berör de flesta. Jag har för 3 veckor sedan fått min lilla dotter Belle, så ni får följa med på våra äventyr!
Jag delar med mig av det mesta i bloggen faktiskt. Både vardagsmässigt och tankar som jag har.

Vart ser du dig själv om 5 år?
Jag vill vara en uppskattad mamma och sambo. Familjen kommer alltid först för mig. Karriären går åt rätt håll och jag jobbar med mina sociala medier på heltid. Jag vill resa mycket och ta vara på livets alla dagar!

5 snabba:
Storstad / Landsbygd
Älskar både och, men storstad är där jag hör hemma!

Solsemester / Skidsemester
Sol, sol, sol, jag älskar sol och värme! Dock saknar jag känslan av att stå på ett par skidor också...

Sneakers / Klackar
Bekvämlighet går (nästan) alltid först hos mig. Är en riktig sucker för sneakers!

Smsa / Ringa
Har telefonskräck! Hatar att prata i telefon, haha! Så snabbast svar får man alltid om man smsar mig.

Surt / Sött
Älskar surt!


Omslagsbild: @anniehyrefeldt