Välkommen på unik online-modevisning!

Välkommen på unik online-modevisning!

För att inleda sommaren bjuder Arkaden in till en unik online-modevisning, och du är bjuden! Luta dig tillbaka, tryck på play och låt dig inspireras av sommarens modetrender. Fashion - 1

Arkaden Galleria i Göteborg streamar just nu en unik online-modevisning via sina sociala medier, där du får ta del av flera tips på hur du kan styla sommarens alla outfits. I dessa tider när det inte går att arrangera events på plats har Arkaden valt att ta gallerian hem till sina kunder för att stötta sina lokala butiker. Med hjälp av fem härliga Instagram-profiler (Bragi Bergsson, Marielle Lindahl, Fredrica Eriksson, Filippa Lindau och Ida Eriksson) spelade de in en sprudlande härlig modevisning som nu finns på YouTube, och längre ner här i artikeln. Du får du ta del av trendspaningar, inspirerande stylingar, behind the scenes och det bjuds även på något dansnummer. Det är Göteborgs- och Nouw-profilen @sannajornvik som leder modevisningen och agerar programledare.

"Det känns både roligt och ärofyllt att få vara med och leda detta unika initiativ. Det har aldrig känts viktigare att stötta sina lokala butiker. Att delta i visningen är därför en självklarhet.", säger Sanna Jörnvik.

Här visar Sanna upp några av sina favoriter från Arkaden


Så poppa popcornen, förbered dig för att bli inspirerad och tryck på play!


Psst! I samband med modevisningen har Arkaden även tagit fram en tävling där du har chansen att vinna en presentkortsbox till ett värde av 5000 kr från butikerna i Arkaden. Detta vill du inte missa! Klicka här för att läsa mer och vara med och tävla.