Välkommen hem till Pernilla

Välkommen hem till Pernilla

Nouws bloggare Pernilla köpte ett gammalt hus en vacker vårdag och flyttade in en ännu vackrare sommardag. Mycket behövde göras för att få det klart och det fanns det ingen tid att spilla. Läs mer i detta reportage för att se det fantastiska resultatet. Lifestyle - 31


Jag känner mig fortfarande lite ny här hos Nouw och tänkte att det är bra att presentera sig lite mer - och hur gör man det bättre än att bjuda på en rundtur i sitt hem? För det här speglar väl ändå mig, vem jag är och lite så på många vis. Jag älskar mitt hem, speciellt på sommaren och med fönstrena på vid gavel.


Vissa delar av huset har dom gamla trägolven kvar, på andra ställen har vi valt att lägga in nya, lite mindre dragiga golv. Allt har sin charm förstås!


Det gamla läkarskåpet är ärvt från en gammal överläkare i släkten. Här förvaras smink och smycken.


Jag älskar att inreda barnrum och skapa plats för mys och lek åt dom små som betyder mest för oss förstås.


På sommaren fikar vi alltid på vår inglasade altan. Den är ljuvlig, det går att öppna fullt korsdag och är nära ut till tomten. Nu har vi ju dessutom vårt växthus. Vi försöker renovera smart så att vi har nära ut till naturen och grönskan och planerar att öppna dubbeldörrar ut mot växthuset nästa år. Jag plockar gärna in en fredagsbukett från min egen tomt och i sommar tänkte jag plantera blandade blommor i pallkragar.


Att vara kreativ i sitt hem och i arbetet tillhör en vardag jag som inredare älskar. Vi hörs snart igen!


Alla bilder fotade av: Babes in boyland


.