Välj rätt baddräkt i sommar

Välj rätt baddräkt i sommar

Är du sugen på att införskaffa dig en baddräkt till sommarens semester? I detta reportage tipsar Nouws bloggare Fredrika Persson er om hur man ska tänka när man väljer baddräkt. Fashion -

I sommar är det helrätt med baddräkt. Det första som man bör tänka på när man väljer mellan olika baddräkter är passformen. Man ska fråga sig; Vad känner jag mig bekväm i? Har jag en stor byst? Behöver jag vadderade kupor? Vill jag ha en klassisk baddräkt? Det finns många olika modeller att välja på, exempelvis lågt- eller högt skurna modeller. Testa dig fram och välj baddräkten som du trivs bäst i.

Här är två baddräkter som inte är vadderade och som därför ger mindre stöd åt bysten. Om du har en mindre byst passar dessa modeller dig. Även om du känner att det inte behövs något speciellt stöd från baddräkten, då dessa modeller inte är draperade eller formgivande. Filippa K baddräkten är högt skuren, medan Ida Sjöstedt baddräkten är något lägre skuren.

Dessa baddräkter har lätt vadderade kupor och passar dig med en större byst. Baddräkterna är även draperade, vilket har en skulpterande effekt på mage, rygg och rumpa. Om du vill ha stöd från baddräkten så är dessa modeller perfekta för dig. Polo Ralph Lauren baddräkten är högt skuren, medan H&M baddräkten är något lägre skuren.