Våga börja drömma om sommaren

Våga börja drömma om sommaren

I rådande tider kan det vara bra att ha något att se framemot. Sommaren närmar sig med stormsteg, och nu är det hög tid att börja drömma! Other - 14

I annonssamarbete med Nordic Choice Hotels

I en värld där inget är som vanligt är det lätt att drömma sig bort. Bort till en normal vardag och att kunna börja resa igen. Vi hoppas att detta sker snart, och under tiden får man bara våga drömma sig bort även om det kanske känns avlägset. Våga se framemot en upplevelse redan i sommar. För någon gång kommer vi att återgå till det normala. I tider som är nu kan man inte göra annat än att stötta varandra.

Tänk dig att vakna upp en solig sommarmorgon, invirad i krispiga lakan, väntandes på roomservicen som är påväg med frukost. Utanför fönstret kanske du ser Stockholms skärgård, Malmös fina vy med sundet och Danmark längs horisonten, eller hamninloppet till Göteborg med alla fina kranar. Kanske fortsätter dagen med promenad i någon av alla vackra parker som finns, eller varför inte ett lärorikt besök på något museum? Vidare kan det bli en shoppingvända på stan och avslutningsvis en middag på en lokal restaurang.

Vi förstår att detta kan låta väldigt avlägset just nu. Men i tider som dessa är det extra viktigt att stötta varandra och ens lokala företag. Support your locals med andra ord. Just nu har Nordic Choice Hotels en kampanj som uppmuntrar alla till att våga drömma och se framemot en upplevelse i sommar.

Dröm nu. Betala sen.
Just nu får du upp till 30% rabatt på hotell. Betala när du checkar in. Erbjudandet gäller på över 180 hotell i Norden. Boka (börja dröm) senast 13 april och bo när du vill mellan 18 juni till 23 augusti 2020. Självklart är det av- och ombokningsbart fram till kl 16:00 på ankomstdagen. Vi rekommenderar att följa Myndigheternas rekommendationer och avråder till att göra något som går emot dem.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Villkor: Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Bokningen kan om- och avbokas kostnadsfritt fram till kl 16:00 på ankomstdagen. Wifi och frukost är inkluderat i priset. Frukost ingår inte på Comfort Xpress-hotell.