Vad är ditt nyårslöfte för 2015?

Vad är ditt nyårslöfte för 2015?

Vad har Nouws bloggerskor gett sig själva för nyårslöften inför 2015? – Vi vet! Lifestyle -

Yayas – Gymmen svämmar över, kalorierna är ett minne blott & prestationskraven på dig själv ökar något enormt... ja, så brukar det väl vara de flesta åren då klockan slagit 00.00?

Mitt nyårslöfte är precis tvärt om. Jag vill minska prestationskraven så mycket som det bara går. Med en extremt tuff höst så tänker jag verkligen leva efter varje dag. Man kan inte ta någonting föregivet. Vad gör det om den där tvätthögen är 2 meter hög? Vad gör det om jag inte fixar till mig en fredag? Det betyder mer tid åt familjen och ta vara på det viktigaste av allt. Så mitt nyårslöfte är att sänka kraven på mig själv i vardagen och bara vara en underbar mamma som alltid har tid. Det finns alltid tid, du väljer vad du lägger den på.

Marie Karlsson – Mitt nyårslöfte är att lyckas med mina studier och att kämpa in i det sista i skolan nästa termin samt att fokusera mer på träningen!

Andou – Jag har valt att inte ha ett nyårslöfte för 2015 då jag inte tror på långsiktiga mål då jag har svårt att uppnå dem. Kortsiktiga mål däremot tycker jag går mycket bättre då jag vet att jag måste jobba på det exakt då, då tidspressen är större! Om man vet att man har längre tid på sig så placeras målet längst bak i huvudet för ett tag och så tas det fram igen när tiden börjar rinna ut. Så nej, jag har inget nyårslöfte utan jag sätter mål när jag känner att jag behöver det!

Amanda Styrmark – Mitt nyårslöfte för 2015 är att ta hand om relationen med mig själv och dem jag älskar, sprida så mycket glädje och värme till min omgivning som jag bara kan samt att våga ta fler risker och testa på så många nya saker som möjligt.

Elin Skoglund – Jag är trött på de ytliga nyårslöftena om att träna varje dag, spara pengar, blogga mycket, inte äta onyttigt och gå ner 10 kilo. Jag är trött på att det ytliga i vårt samhälle ska få ta mer plats än vad det redan nu har. Det senaste året har jag utsatts för situationer som verkligen satt den psykiska delen i mig under press. Jag har fått känna på hur det är att må dåligt och att komma ifrån min trygghetsbubbla. För när man vissa dagar bara vill ligga i sängen och inte har tillräckligt med kraft för att ens prata med andra människor, inser man hur oväsentligt allt det där andra är. Det viktiga i livet är ju att må bra inombords.

Mitt nyårslöfte 2015 (och under hela mitt framtida liv) är att ta hand om mig själv och min sinnesstämning. Jag vill försöka få mig själv i balans och jag vill lära mig hur man når dit. Hur man hanterar ångest, låter bli att påverkas av samhällets normer, tuffa stunder och hur man går vidare efter att något jobbigt har hänt. Så ja, nyårslöftet 2015 blir en utmaning att klara av - men jag ska bestämt kämpa mig mot mitt mål. Även fast det kanske tar lite längre tid än ett år.

Elsa – Jag brukar sällan vara bra på att hålla mina nyårslöften då jag alltid brukar bryta dem efter bara ett par veckor. Men mål är givetvis bra inför ett nytt år så ett av de målen nu när jag är utomlands är faktiskt att försöka mig på att surfa som varit en liten dröm sedan alla filmer man sett sedan många år tillbaka. Ett annat mål är att försöka utveckla bloggen både innehållsmässigt men framförallt läsarmässigt och få den att växa sig större.

Charlotta – För omväxlings skull har jag inget träningslöfte utan nu har mina föräldrar äntligen sagt ja till min idé och framtidsplan om svenska skolan i London nästa år. Därmed har jag bara ett drygt halvår kvar i Sverige (om jag kommer in) och då ska jag helt enkelt se till att sköta skolan, umgås med min familj betydligt mer än vad jag gör idag och dessutom ta vara på sista tiden med mina bästa kompisar. Såklart.

Julia Malmsten – Jag har alltid samma nyårslöften och det är alltid att bara omringa mig med människor som ger mig glad och positiv energi, fortsätta träna regelbundet för att jag vet att jag mår bäst dåoch att satsa på skolan. Så det är inget speciellt egentligen utan jagförsöker bara ha de i tankarna året runt.
Writer
Redaktionen