Uutta: Nyt voit seurata blogeja Nouw appissa - Ilman että aloitat blogia

Uutta: Nyt voit seurata blogeja Nouw appissa - Ilman että aloitat blogia

Onko sinulla paljon seuraajia jotka eivät bloggaa Nouwilla itse? Ei hätää - olemme nyt laajentaneet Nouw sovellusta seuraamis-mahdollisuudella. Tämä tarkoittaa, että voit jatkossa seurata blogeja ilman, että bloggaat itse. On helppoa saada päivityksiä lempi blogeiltasi - ne ovat kaikki yhdessä sovelluksessa! Blogging tips -

Ehkä näitkin että juhlistimme jotakin jännittävää eilen? Hashtag #FollowMeNouw oli kovassa käytössä, kun juhlimme samaan aikaan Oslossa, Helsingissä, Kööpenhaminassa, Göteborgissa ja Tukholmassa. Mitä sitten juhlimme? Uuden päivityksen lanseerausta suosittuun Nouw appiimme!

Tästä eteenpäin, meillä on kaksi eri versiota Nouw appista; yksi niille, joilla on blogi ja yksi niille, jotka tahtovat vain seurata blogeja ilman halua aloittaa omaa.

Miten pääset alkuun Nouw sovelluksen uudella versiolla

1. Lataa Nouw sovellus joko App storesta tai Google play kaupasta

2. Kun tulet etusivulle, klikkaa vaihtoehtoa "...seuraa vain blogeja" luodessasi tilin ja sinut viedään suoraan uuteen seuraamis-versioomme sovelluksessa.

3. Kun kirjaudut sisään päädyt suoraan uutis-feediin. Sielä näet joitakin ehdotuksia bloggaajista, joita seurata, mutta voit myös hakea lempi Nouw bloggaajiasi yllä olevasta hakukentästä. Siitä voit hakea seurantaan myös lempi bloggaajiasi Nouwin ulkopuolelta!

4. Seuraamis-version valikko pitää sisällään kaiken mitä tarvitset seurataksesi ja ollaksesi vuorovaikutuksessa Nouw-suosikkiesi kanssa - todella helposti. Sovelluksesta saat ilmoituksia esimerkiksi, kun joku lempi bloggaajistasi julkaisee uuden postauksen tai kun joku on vastannut kommenttiisi. Voit myös lähettää yksityisviestejä muille käyttäjille sekä bloggaajille. Jos tahdot päivittää sovelluksen toiseen versioon ja luoda blogin, ainut asia joka sinun tulee tehdä on painaa "Aloita blogi" painiketta ja blogi luodaan sinulle. Sovelluksen bloggaus-versio aktivoituu sinulle myös itsestään samalla. Kyllä, sen käyttö on todella näin helppoa!


7 hyötyä siitä, että seuraat Nouw blogeja uudella seuraamis-modella

1. Sinut ohjataan suoraan uutisfeediltä uusiin postauksiin, ilman että sinun tarvitsee nähdä RSS versiota postauksesta ensin. Käyntisi blogissa lasketaan myös vierailuna bloggaajan tilastoissa - mikä auttaa bloggaajaa!

2. Voit seurata blogeja Nouwin sisä- sekä ulkopuolelta.

3. Voit halutessasi aktivoida push-ilmoitukset, joita ilmaantuu tällöin kun lempi bloggaajasi julkaisee uuden postauksen. Näin voit olla varma siitä, ettei sinulta koskaan mene postausta ohi.

4. Voit kommentoida ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa suoraan appissa, ilman että sinun tarvitsee täyttää tietojasi uudestaan joka kerta.

5. Saa ilmoituksia sovelluksessa kun joku vastaa kommenttiisi - ei enää tarvetta kirjautua sähköposti-listoille!

6. Voit päättää aloittaa blogin vain muutamalla klikkauksella ja samalla aktivoida itsellesi bloggaus-version sovelluksesta.

7. Sovellus on, tottakai, ilmainen kaikille käyttää!


Source error

Tämä on esimerkki siitä, millaisen ilmoituksen saat kun joku jota seuraat julkaisee uuden postauksen


Bannerikuva: @eddam


Writer
Redaktionen