Uutisia: Nyt voit nähdä yksittäisten blogipostaustesi tarkat tilastot

Uutisia: Nyt voit nähdä yksittäisten blogipostaustesi tarkat tilastot

Nyt sinulla, Nouw bloggaajana, on mahdollisuus nähdä tilastot yksittäistä postausta kohden. Kiinnostaako sinua moniko sitoutui, montako yksittäistä lukijaa postauksella oli ja kauanko lukijasi viettivät aikaa lukien postaustasi? Nämä, ja paljon muuta, ovat nyt näkyvissä tililläsi! Blogging tips -

Eivätkö blogitilastot olekin hauskoja? Niin meidänkin mielestämme! Sen tähden loimme sinulle kattavan tilasto-sivun Nouw tilillesi, jotta sinun on helppo saada hyvä yleiskatsaus. Täältä voit löytää täyden oppaan tilastot sivun käyttöön.

Entäs ne hauskat uutiset? Nyt voit nähdä laajemmat tilastot yksittäistä postausta kohden! Lukijoiden määrä jonka näit ennen Kaikki Tekstit -osion alla on nyt siirretty tälle sivulle. Näin sinulla on kaikkien postaustesi tilastot yhdessä yhdessä paikkassa. Kivaa, eikö?

Miten nähdä tilasto yksittäistä postausta kohden:
1. Paina Blogisi / Kaikki tekstit

2. Etsi postaus jonka tilastot tahdot nähdä ja klikkaa sitä

3. Valitse aukeavasta valikosta vaihtoehto Tilasto

Tältä näyttää kun klikkaat postaustasi Kaikki Tekstit-osiossa ja valitset vaihtoehdon TilastoNämä asiat näet tilasto sivun alla yksittäistä postausta kohden:
-Engagement (mittaa kuinka monta lukijaa on ollut vuorovaikutuksessa postauksesi kanssa, tarkoittaen paljonko he ovat tykänneet ja kommentoineet).

-Istunnot (vierailujen määrä)

-Keskimääräinen aika joka postauksen parissa on vietetty

- Kommenttien määrä

- Tykkäysten määrä

-Lukijoiden määrä*

Huomioithan!
Uudet postausta kohden näytettävät tilastot ovat nähtävissä vain tänään (31 toukokuuta) ja tästä eteenpäin julkaistavissa blogipostauksissa. Vanhoissa postauksissa ei ole tätä informaatiota. Tämä ikkuna tulee pian mahdolliseksi myös apissa.* Vanha tapamme mitata lukijoiden määrää - kun vierailet blogissa ensimmäiset 10 postausta nähdään luettuina (huolimatta siitä kelasitko alas vai et). Nyt meillä on uusi paljon kehittyneempi tapa mitata tämä ja laskemme luetuiksi vain postaukset jotka oikeasti näkyivät ruudulla - katso "istunnot" ja "yksittäiset kävijät". Tämä kehittynyt tapa mitata on sellainen, jota monet bloggaajien kanssa työskentelevät brändit vaativat.


Kansikuva: @AnetteMarie


Writer
Redaktionen