Uutisia: Nyt Premium postaukset saavat enemmän näkyvyyttä kuin koskaan ennen

Onko sinulla Nouwin premium jäsenyys? Hyvä! Se tarkoittaa, että sinulla on nyt joukko uusia etuja alustalla, kuten se, että postauksesi saavat enemmän näkyvyyttä kuin ennen. Blogging tips -

Nyt uudet postauksesi saavat enemmän näkyvyyttä kuin koskaan ennen 

Kun olet premium jäsenyyden käyttäjä Nouwilla, postauksesi saavat lisää näkyvyyttä sivustolla. Postauksesi näkyvät Nouwin aloitussivulla, ylä menussa sisään kirjautuneille käyttäjille, blogipostaus-feedissä ja kaikkien profiilien uutissivun alaosassa. Ja, tästä päivästä eteenpäin postauksesi näkyvät vielä enemmän!

Nyt voit nähdä viimeisimmät neljä blogipostausta premium käyttäjiltä pop up menun kautta, joka aukeaa heti kun olet julkaissut postauksen tietokoneella. Viimeisin postauksesi saa näin enemmän näkyvyyttä ja sinulla on suurempi mahdollisuus löytää uusia bloggaajia joita seurata - se on win-win tilanne. Kun olet valmis - klikkaat vain näppäintä jossa lukee Go to post ja sinut ohjataan suoraan uusimpaan julkaistuun blogipostaukseesi, kuten aina.

Tälle näyttää kun olet julkaissut uuden postauksen!


Tässä ohje miten lisäät näkyvyyttä uusille postauksillesi ja sinusta tulee premium jäsen! 

Jos tahdot hankkia premium jäsenyyden Nouwilla, voit tehdä sen muutamalla eri tavalla - kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluvat tottakai samat edut. Voit valita liittyä premium jäseneksi aikajakso kerrallaan välillä kuukaudesta vuoteen - tai yksinkertaisesti valita tilauksen joka uusii premium jäsenyytesi joka kuukausi. Nouw tililläsi blogisi nimen / Premium alla voit lukea lisää vaihtoehdoistasi ja siitä, mitä etuja premium jäsenyys antaa sinulle.


Skribent
Redaktionen