"Undvik inte solen utan fota med den"

"Undvik inte solen utan fota med den"

Veckans blogg är Anton Stenander som brinner för att fotografera och resa. Häng med och läs hans grymma intervju här! Profile -

Hej Anton, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Heej!! Jo tack jag mår jättebra! Mår nog lite extra bra med tanke på att jag just får vara veckans blogg här på nouw, det gör mig jätteglad att fler får se mina bilder!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer framförallt att få läsa om foto och resor i min blogg. Jag var och reste runt i Australien i två månader nu i våras och planerar redan nu att åka iväg snart igen. Men utöver det så bloggar jag även om fotograferingar, min vardag, musiktips och sånt jag tycker om helt enkelt, och allt i bildformat såklart!

Vilket är ditt bästa fototips?
Att leka med ljuset i dina bilder! Undvik inte solen utan fota MED den. För mig handlar allt om att testa olika vinklar för att få olika ljus i mina bilder!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Drar gärna ihop kompisgänget för att laga middag och kanske även gå ut efter det, annars är en helg ute i stugan på västkusten inte så fel det heller!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag inspireras mest av bloggare som har bra kvalitet på sina bilder och som reser mycket, så mina favoriter är Angelica Blick, Janni Delér & We are 365!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om man får drömma så jobbar jag som fotograf och plåtar mode i magiska miljöer runt om i världen, gärna i Nya Zeeland eller Canada!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Varierade inlägg men alltid med fokus och kvalitet på bilderna helt klart!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
- Biljetter till Weekend festival i Stockholm
- Ett Canon 35/1.4-objektiv till kameran
- En resa till Zakynthos att se fram emot i höst