Ukens Nouw antrekk

Ukens Nouw antrekk

Selv om klokken er skrudd én time tilbake og vi beveger oss sakte men sikkert mot årets mørkeste dag, betyr det ikke at de norske bloggerne på Nouw har pakket bort fargene. I høst har vi et ekstra godt øye for flaskegrønt, rødt og nydelige jordfarger - for ja, vi elsker det. Trenger du inspirasjon til morgendagens antrekk? Ta deg en titt da vel! Fashion -

@siljeokland har freshet opp et ellers mørkt antrekk med en nydelig grønnfarge og røde lepper. Kombinasjonen er ikke noe annet enn superkult!

@bysynnelivang har funnet frem høstens desidert deiligste kåpe fra Ganni og toppet den med en stjerne av en veske. Det er vel lov å ønske seg?

@henr1ette har kapret et av høstens største må-ha-plagg og latt den få snakke for seg selv. Det enkle er ofte det beste, og vi elsker denne genseren!

@charlottetunes er dronningen av kåper som skiller seg ut, og denne er intet unntak. Finnes det noe kulere enn leopard print?

@jutsie har høstens desidert kuleste knit. Dere kjenner kanskje igjen mønsteret fra fjorårets største skjerf-hit? I år har Holzweiler tatt med de ikoniske rutene enda litt lenger og vi digger det!

@kfjellhaug ville ikke pakke bort de åpne skoene helt enda, og kobinerte de med et ellers enkelt antrekk denne uken. Boyfriend jeans er undervurdert dere!

@anettehovland har kombinert et ellers helsort antrekk med en semsket flaskegrønn kåpe. Alt med kåpen er ikke noe annet enn perfekt - og det samme er hårfargen!

@sandraa gjør det vi alle burde: Bruke hvitt hele året. Ikke la den ellers mørske årstiden ødelegge for alle de flotte plaggene man har i skapet. Finn nye kombinasjoner!

?@anitafossberg er mer heldig enn andre, og får lov til å rusle rundt i verdens søteste playsuit på denne tiden av året. Vi ble ikke mer sjalu på de beina heller.. 

@thelondongirl har kobinert to av høstens nøkkelplagg og ser smashing ut. Har du ikke skaffet deg en poncho eller knehøye støvletter enda? Da vet du hva du har å gjøre! 

Writer
Kristina Fjellhaug