Ukens Blogg - Nicole

Ukens Blogg - Nicole

Ukens blogg denne uken er Nicole Stia! Profile - 2

Hei Nicole, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Hei! Jeg har det kjempebra, og koser meg masse hjemme i Larvik med familien nå som det er jul. Det er utrolig kult og spennende å få være ukens blogg! Ble veldig overrasket når jeg fikk meldingen, men jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg ble spurt!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

Jeg er fortsatt ganske fersk her i bloggverden, men prøver å føle meg litt frem. Det blir nok en del av min hverdag, samt en del mote og antrekk. Gleder meg til jeg kommer ordentlig inn i alt dette og kommer i gang for fult!

Hva er ditt beste fototips?

Godt lys er alfa og omega. Vet det er mange andre som sikkert vil si og har sagt akkurat det samme, men det har såå mye å si for hele bildet og inntrykket man får av bildet. Samtidig er det sjeldent jeg legger ut bilder uten hjelp av redigering. Det er et utrolig nyttig verktøy som man kommer veldig langt med. Jeg bruker iPhone-appene FaceTune, og VSCO.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

Ja takk begge deler! Enten så finner du meg ute og danser med venninnene mine, eller så finner du meg i sofaen med Hanna med litt godt i glasset og en dokumentar på skjermen.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg henter mye inspirasjon fra jentene jeg har blitt kjent med fra Insp Love. Ellers så liker jeg å lese bloggene til Eirin Kristiansen og Kenzas.

Hva er ditt skjulte talent?

Hehe.. Jeg har aldri vært noe særlig sjenert av meg, så om jeg har noen talenter er de sikkert ikke skjult. Tør ikke helt påstå at jeg har noen skjulte talenter egentlig, men man blir jo oftest flink på ting man elsker å drive med og jobber mye med.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Hmm. Det blir vel det gode gamle standard svaret her tenker jeg: Drømmejobben, drømmehuset og drømmemannen er på plass (forhåpentligvis). Men samtidig er det veldig lenge til, så alt jeg kan håpe på er at jeg har det bra med meg selv og nyter livet!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

Som nevnt tidligere er alt dette fortsatt veldig nytt for meg. Men jeg tenker bare å gjøre det som føles rett for meg. Det som andre kanskje vil beskrive som en suksessoppskrift vil ikke nødvendigvis bety det samme for meg. Så vi får se hva som skjer, se litt hva som funker og ikke funker. Men å være meg selv og blogge om det jeg har lyst til og det som føles rett tenker jeg er en god start!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

- Lang og god ferie til et tropisk sted. Maldivene er ganske høyt oppe på ønskelista!

- Utstyr til snowbordet mitt

- Noen superkule boots!