Ukens Blogg - Emma

Ukens Blogg - Emma

Ukens blogg denne uken er Emma Tallerud! Profile - 1

Hei Emma, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Hei! Jeg har det utrolig bra, tusen takk. Det føles skikkelig bra. Det kom veldig uventet, men jeg er utrolig glad og takknemlig for at jeg får være ukens blogg. Det gir meg litt sommerfugler i magen.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

Det dere kommer til å få lese om på bloggen min er om fashion, reiser, følelser og tanker. Jeg er en jente med masse følelser og tanker, som er godt å få delt med dere.

Hva er ditt beste fototips?

Godt lys, så klart! Men også god kvalitet. Det ser fort mye mer profesjonelt ut. For meg så behøver man ikke alltid å redigere bildene, men om jeg redigerer de så bruker jeg den berømte appen som heter VSCO.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

En perfekt lørdagskveld for meg er å lage god mat, invitere fine venner og ha noe sprudlende i glasset. Det kan også være veldig deilig å bare se film en hel lørdagskveld med venner eller familie. Jeg liker begge deler.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Jeg får veldig stor inspirasjon fra to svenske bloggere som heter Matilda Djerf og Bianca Ingrosso. De er utrolig dyktige i det de gjør, derfor blir jeg svært inspirert.

Hva er ditt skjulte talent?

Oi, mitt skjulte talent det må faktisk være at jeg klarer å bøye tomlene mine i nitti grader. Haha, jeg har ufattelig myke ledd. Det må nok være det eneste skjulte talentet og party trikset jeg kan.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Det beste spørsmålet jeg får. Jeg ser for meg at jeg sitter å drikker vin i min ny oppussende leilighet i København, og tenker på å få barn snart sammen med min kjæreste som kanskje en gang blir til ektemann. Jeg lever på det jeg elsker, altså å blogge.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?

Fremgangsoppskriften min for bloggen er å være meg selv, dele det jeg synes er viktig eller spennende, og som faller meg. Så får vi rett og slett bare se hvordan det går. Jeg håper folk liker at jeg er meg selv.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

- En ferie som innebærer masse spa behandlinger, jeg trenger å slappe ordentlig av.

- At det skal bli mer om mental helse i skolesystemet.

- En Gucci veske!