Uges blogger: Emilie Malou

Uges blogger: Emilie Malou

Denne uges blogger er dygtige Emilie Malou. Hun har længe været aktiv på Youtube og er nu endelig sprunget ud i blogmediet. Hun elsker at være kreativ og så ønsker hun at hendes blog skal være en inspirationskilde. Læs med her og bliv inspireret. Profile -

Hej Emilie, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Mandag morgen kan være hård, så jeg hopper altid i min morgenkåbe og sætter noget opløftende musik på. En house sang kan altid gøre mig i godt humør og give en god start på dagen. Derudover er en god kop kaffe er heller ikke dårlig ;-)

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg er kreativ anlagt, hvilket helt bestemt afspejler sig i min blog. Min blog skal gerne være en inspirationskilde, hvor mine følgere kan hente inspiration til mange forskellige ting. Igennem mine indlæg kan jeg udfolde mig kreativt i forhold til både mode, skønhed og bolig, hvilket jeg elsker.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg havde gået med tanken i lang tid, og fik konstant idéer til indlæg. Efter lidt tid gik det op for mig, at jeg ikke kunne holde mig væk fra bloggerverdenen, og så begyndte jeg.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Efter min mening betyder lyset meget for et billede. Jeg sørger egentlig for ikke at redigere mine billeder for meget. Farver, lys og kontrast har meget at sige, så det fokuserer jeg altid på.

Hvad laver du helst om aftenen?

Det er meget forskelligt, men en hverdagsaften vil uden tvivl forløbe stille og roligt. Jeg elsker at have alene-tid, og det nyder jeg at have i hverdagen. I weekenden vil jeg derimod gerne hygge med venner og veninder. Det svinger dog meget, og man vil nok ofte finde mig afslappet med en pose bland selv slik.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Der er en del, men jeg må uden tvivl sige Sandra Willer og Amalie Wessel. To meget forskellige influencere, men jeg elsker at følge med hos dem begge. Jeg beundrer virkelig hvad Sandra har opnået igennem sin blog, og Amalies stil inspirerer mig gang på gang. De virker som nogle dejlige personligheder, og jeg ser virkelig op til deres arbejde.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg har nok ikke et decideret mål, men jeg regner selvfølgelig med at fortsætte så længe som overhovedet muligt. Det ville være fantastisk, hvis jeg fortsat kan inspirere mine følgere, og jeg ville elske at blogge fuldtid samtidig med at lave videoer på min YouTube kanal.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år er jeg 23 år, og jeg vil formentlig bo i Aarhus eller København. Forhåbentlig i en lækker lejlighed, og jeg håber på at have bloggen og YouTube som mit arbejde. Jeg kan sikkert ikke lade være med at anskaffe mig en lille hund – måske en fransk bulldog hehe.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Lige nu er et Gucci bælte øverst på min ønskeliste. Det ville passe super godt ind i min garderobe, da det er en super fin detalje til ethvert outfit.

Kunne du tænke dig at se mere til Emilie, så kan du finde hendes blog her: @emiliemalou