Ugens blogger: Trines Blend

Denne uges blogger er smukke Trine. Hun fortæller lidt om hvad hun gør for at komme igang på en mandag og så drømmer hun om at tage et kursus i fotografi. Vi er her på Nouw vilde med hendes æstetiske billeder. Se med her og bliv inspireret. Profile -

Hej Trine, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

For at få en god start på en mandag, så sørger jeg for at alt er klar søndag aften. Jeg lægger tøj frem til mine tre små, der bliver smurt madpakke til skolebarnet. Tjekker kalenderen sammen med min mand, så vi kender ugens program. Jeg går i bad inden sengetid, så jeg ikke skal bruge tid på det mandag morgen. Mandag morgen smider jeg en masse koldt vand i ansigtet, drikker et stort glas vand og prøver at få 10 min alene på badeværelset - det lykkes dog ikke altid. Jeg cykler altid på arbejde, der er 8 km, så det gør lige at jeg smider det sidste træthed af mig. Så er jeg klar til dagen ( og ugen).

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?.

Åh, det er altid så svært at beskrive sig selv synes jeg. Min blog er tanker om det svære, men også om det gode i livet. Mig selv, min familie, om at være en familie, bolig og mode. Jeg synes det kan være rigtig rart at dele de lidt svære tanker, få sat ord på og sende det ud - det er ligesom om det giver mig lidt luft, men også mod på at gøre det.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg har længe brugt Instagram. For mig handler det om noget meget visuelt og æstetisk uden så mange ord. Jeg kunne mærke jeg havde lyst til at sætte lidt flere ord på mit liv og også om det som ikke er særlig pænt i livet. Min Instagram er på engelsk, men bloggen på dansk. Jeg føler jeg er mere ægte på mit eget sprog, når jeg skriver om noget som betyder meget for mig, kommer det bedre ud når jeg ikke skal tænke så meget inden og mens jeg skriver.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Mange tak! Jeg elsker at tage billeder. Jeg gør det rigtig meget, men kun med min telefon. Jeg har planer om at tage et kursus, så jeg også kan tage gode billeder med et rigtigt kamera. Hvis jeg skal give nogle tips, må det være at prøve at fange øjeblikket og stemningen - så man skal være hurtig, især med børn. Det er også noget med lyset, at man får fokuseret, og redigeret billedet på den rigtige måde. Jeg kan bedst lide de billeder som ikke er opstillede, men jeg synes også et stylet billede kan være rigtig fint. Jeg redigerer alle mine billeder med app'en VSCO, som er gratis. Jeg bruger den manuelle funktion.

Hvad laver du helst om aftenen?

Jeg elsker at rulle mig sammen på sofaen med min mand og se Netflix eller HBO. Måske med lidt lækkert til😊. Ellers kan jeg godt lide at læse.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg inspireres ret meget gennem Instagram. Både på bolig og modesiden. Jeg synes det er svært at nævne specifikke personer, men i forhold til mode inspireres jeg gerne af Rockpaperdresses, men faktisk inspireres jeg aller mest af mennesker i gadebilledet. Jeg er vild med den kreativitet der florerer på Instagram og jeg køber ofte ting til boligen og især børnetøj af små shops, hvor alt er håndlavet. Det er fedt.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg ved ikke om jeg har et specifikt mål, men jeg synes helt klart det er sjovt at skrive, hvis folk gider læse hvad jeg skriver. Så jeg håber da, jeg jeg kan blive ved med at trække læsere til. En blog plejer jo også at udvikle sig over tid, ligesom jeg selv gør som person, så jeg er egentlig bare spændt på hvor den kan tage mig hen. Bring it!


Hvad laver du om 5 år?

Hvis bare jeg viste hvad jeg lavede om om fem år.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Ønsker lige nu og her er et godt helbred hos mig selv og min familie. Af materielle ønsker, så ønsker jeg mig en ny sofa som vi alle 5 kan være (flyde) i.

Kunne du tænke dig at se mere til trine, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/trinesblend