Ugens blogger: Trine Jacobsen

Ugens blogger: Trine Jacobsen

Denne uges blogger er Trine og hun har for nylig startet hendes blog op efter mange års brug af Instagram. Derudover så er hun vordende mor og drømmer om at flytte tilbage til Storkøbenhavn. Læs med her og lær Trine bedre at kende. Profile -

Hvordan ville du beskrive dig og din blog?
Jeg er nok en stille og rolig pige, der er nede på jorden og gør det jeg godt kan lide. Det er nok også noget af det der afspejler sig meget i min blog. Det er jo en livsstilsblog, så den handler om lidt af hvert og alt muligt.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg havde længe haft Instagram og brugte virkelig meget tid på det, men manglede lidt et sted hvor man kunne uddybe lidt mere end man kan på Instagram, så det var derfor jeg startede min blog. Det var faktisk min kæreste der forslog mig at lave en blog.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?
Godt lys er altid super vigtigt!

Hvad laver du helst om aftenen?
Hygger med min kæreste. Det kan være alt fra at se en film eller serie, til at spille et spil, bare sidde og snakke eller gå en tur. Sætter stor pris på kvalitetstid.
Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?
Der er rigtig mange der inspirere mig! Influencer som Mette Marie Lei Lange og Christina Dueholm inspirere mig rigtig meget, da jeg godt kan lide at man kan mærke deres personlighed så meget igennem deres blog og Instagram.

Hvad har du af mål for din blog?
Min blog er en "fritidsblog", så den bliver kun opdateret når overskuddet er der. Jeg kunne rigtig godt tænke mig i det lange løb, at få den bygget op så jeg en dag måske kunne begynde at tjene lidt penge på den og måske havde den som primært arbejde.


Hvad laver du om 5 år?
Puha det er svært at sige! Nu er jeg gravid med mit første barn og flytter til Fredericia om et par måneder.

Om 5 år kunne jeg godt tænke mig at 2. barn var lige på trapperne, hvis ikke det allerede var kommet til verden, og så at jeg arbejdede deltid som bygningskonstruktør og deltid med bloggen. Det kunne være ret fedt at komme til at leve af at blogge, men er ikke sikker på det når at ske inden for de næste 5 år.

Så drømmer jeg om at flytte tilbage til Storkøbenhavn, men det kommer lidt an på både mit og min kæreste arbejde, tvivler på vi er nået at flytte inden for 5 år, men det kunne være virkelig fedt hvis det lykkedes.

Hvad ønsker du dig lige nu?

En hel masse babyudstyr. Efter jeg er blevet gravid og er begyndt at kigge på det, har jeg virkelig fundet ud af hvor dyrt det er, at købe udstyr til en baby.

Kunne du tænke dig at se mere til Trine, så kan du følge hendes blog her: @Trinejacobsen