Ugens blogger: Stephanie Juncher

Profile -

Hej Stephanie! Hvordan er det at være tilbage hos Nouw?

Det er skønt! Det var et kort visit jeg havde som Premium Blogger hos Bloggers Delight, og det er med stor glæde at jeg er vendt tilbage hertil, hvor det hele startede. Mens jeg var væk savnede jeg at kunne blogge på farten og alle de features der b.la. er ift. design og layout i indlæg, for ikke at glemme alle de søde bloggere i netværket.

Hvad er der sket siden sidst, du havde din blog hos os?

Siden sidst er der sket så meget! Dels har jeg samarbejdet med forskellige kunder, b.la. smykkedesigneren Mai Manniche, Ystad Saltsjöbad og deltaget til Copenhagen Fashion Weeks Happy Catwalk. Derudover har jeg udvidet mit netværk og mødt så mange skønne mennesker, været i Milano og skyde kampagnebilleder. I privaten er jeg startet på et nye studie og kunne ikke være gladere end jeg er lige nu!

Vi elsker dine indlæg! Hvad kommer vi til at læse mere om fremover?

Fremadrettet vil jeg rigtig gerne fokusere på flere personlige og relaterbare emner på min blog. Det er noget jeg selv godt kan lide at læse hos andre og da jeg føler at jeg har en masse på hjerte, vil jeg gerne formidle det ud i et bredere omfang end førhen. På min Instagram @stephaniejuncher vil jeg rigtig gerne videreudvikle mig hvad angår det fotografiske og æstetik.

Hvordan finder du inspiration til dine indlæg?

Så kliché som det kan lyde bliver jeg inspireret af det jeg oplever i en ellers så triviel hverdag, af folk omkring mig og på de sociale medier.

Hvilke andre bloggere og influencere inspirerer dig?

Apropos folk på sociale medier, så er jeg pt. meget inspireret af @frassyaudrey. Jeg vil ikke sige så meget andet end at hendes IG feed og billeder siger alt – en meget dygtig kvinde!

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Mit bedste skønhedstip må være ”less is more” og rense huden både morgen og aften. Simple! Lige nu har jeg delt et indlæg på min blog om min absolut favorit ansigtsmaske. Hop endelig ind og check det ud – måske bruger du den også?


Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Åh den perfekte lørdag aften er enten sammen med min familie, en god film med en veninde eller all by myself. Jeg er helt klart mere til night-in fremfor night-out og jeg elsker en aften spenderet i mit eget selskab. Det er en egenskab jeg synes er utrolig vigtig at have – i hvert fald for mit vedkommende. Jeg er vel ikke den eneste der har det sådan? Hehe.

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Uh, det er svært... Det eneste jeg har klart lige nu er, at jeg er færdiguddannet kandidat i jura og mon ikke jeg er flyttet hjemmefra til den tid? Måske endda en kæreste og en sød vuf – gerne en hvalp efter min skønne hund Coco – man har vel lov at håbe!

Nævn tre ting, du drømmer om lige nu.

Dette spørgsmål minder mig om at jeg ikke har lavet en juleønskeliste endnu – first world problems! Hvis jeg skal nævne tre ting jeg drømmer om lige nu, så må det være 1) en rejse til Paris for at slippe for eksaminerne pt 2) en hvid jul og 3) at 2019 bliver mindst lige så godt som 2018!

Hvis du vil se mere til Stephanie, kan du følge hendes blog lige her: @stephaniejuncher