Ugens blogger: Søs Trier

Ugens blogger: Søs Trier

I denne uge kan vi byde Søs Trier velkommen som ugens blogger. Hun driver bloggen: Kroniskefarver, hvor hun deler ud af nogle dybe, personlige emner, men samtidig emmer det af gode budskaber. Profile - 6

Hej Søs, Hvad gør du for at komme ordentligt i gang på en mandag?

Hej Nouw! Altså for overhovedet at komme i gang med mandagen kræver det, at jeg har sat et sted mellem 5-8 alarmer (jep, jeg er sådan én, som sover tungt).

Morgenrutinen er rolig - 2 kopper kaffe, Go'morgen Danmark i baggrunden og nem morgenmad (a38, skyr, smoothie). Når jeg har gået en lille tur med min hund, Chelsea. Ja, så er mandagen i gang.


Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg har faktisk ikke prøvet, at beskrive mig selv efter jeg blev syg. Hvad jeg normalt, ville skrive om mig selv er: Livsglad og livslysten. Altid travlt på det fede måde. Adrenalin junkie, der elsker at flytte grænser og elsker at opleve. Glad for at udfordre hjernen og kroppen. Altid 100 ideer, som bare venter på at blive taget hul på.

Alt dette er jeg stadig. Bare på en mere groggy måde.

Når jeg blogger, tager jeg læserne med bagved facaden. Jeg smider masken. Jeg gør mig sårbar.

Bloggen er en hudløs ærlig fortælling om mine tanker.


Hvorfor begyndte du at blogge?

Da jeg blev syg, fik jeg et behov for at sætte ord på mine tanker. Få nedskrevet det kaos, som er i mit hoved. Blogging kom til at virke som selvterapi, hvor jeg - igennem hudløst ærlige indlæg - får bearbejdet både op -og nedture.


Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Tak! Lys! Det er nok mit bedste fototip. Gerne det rigtige lys. Ikke det gule kedelige lampelys. Og så bruger jeg mottoet: “les is more”. Ikke al det med filter på filter. Når jeg redigere mine billeder, skruer jeg som regel op for lyset. Når jeg bruger filter, skruer jeg ned for filter styrken (et sted mellem 20-50 % filterstyrke).


Hvad laver du helst om aftenen?

Hvad jeg helst laver: Spise aftensmad ved middagsbordet. Altså aftensmad på den der måde, hvor man er til stede. Snakker. Lytter. Husker.

Bagefter: gå en tur, tage forbi nogle venner eller se et godt debatprogram eller en god dokumentar (ja, jeg har en kærlighed til gammelmands tv)

Hvad jeg faktisk laver: Spiser aftensmaden foran tv’et (cornflakes eller ostemadder, hvis jeg er alene hjemme). Ser nemme serier og spiller Candy crush (jeg ved det; der er ikke meget vild ungdom over mine hverdags aftener)


Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Først ville jeg egentlig have skrevet “Ingen nævnt. Ingen glemt” For der er så mange skønne bloggere. Og jeg elsker, når der kommer nyt fra dem. Men med en tåget hjerne, skal det nok passe, at jeg glemmer en.

Men synes de fortjener at blive nævnt. Så her får i mine yndlings blogs (og nu bliver jeg med det samme bange for, om jeg glemmer en).

Pernille med bloggen https://stay-positive.dk/

Karla med bloggen http://karlapilgaard.dk/

Sanne med bloggen http://www.smertepatienten.dk/

Sofie med bloggen http://sofiessofa.dk/

Lisbeth med bloggen https://www.livetmedgigt.dk/

Jane med bloggen http://www.livetmedfibromyalgi.dk/

Henriette med bloggen https://kronisketanker.wordpress.com?

Alle er nogle seje kvinder, som man kan lære en masse af.


Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål med bloggen er at sætte fokus på sjældne gigtsygdomme.

Med bloggen ønsker jeg:

  • at der kommer mere forskning indenfor gigtsygdomme.
  • at vise andre unge, at man godt kan være ung - og opføre sig ung - selvom man er syg.
  • at motivere og inspirere andre, (der også befinder sig en en svær periode.) til at bevare livsglæden selvom livet - for en periode - synes hårdt.
  • at vise andre, at de ikke står alene.

Hvad laver du om 5 år?

Når man får sådan et spørgsmål, er det vel okay at skrive The Big Dream. Også selvom den er urealistisk?

Om 5 år læser jeg Statskundskab, Sociologi eller Kriminologi på universitetet. Jeg er selvfølgelig stadig gift med min supermand A og sammen har vi en bette en. A tager barslen. Jeg vælter verden med storm.

Okay, dette er nok urealistisk. Men det er altså stadig en drøm - The Big Dream.

Hvad ønsker du dig lige nu?

I skrivende stund er mit største ønske ikke at behøve at sove midt på dagen. Så simpelt er det.


Ønsker du at se mere til Søs, kan du følge hendes blog på: ?@kroniskefarver ?