Ugens blogger: Sophie Thelander

Ugens blogger: Sophie Thelander

I denne uge kan vi byde Sophie velkommen som ugens blogger. Her kan du følge med i en fodboldfrues uforudsigelige hverdag, spændende rejser og livet med børn. Læs med her og lær smukke Sophie bedre at kende. Profile - 1

Hej Sophie, hvordan har du det?

Jeg har det rigtig godt. Jeg er i fuld gang med at pakke vores lejlighed ned i flyttekasser, da min familie og jeg flytter fra Schweitz til Holland om få uger. Så lige nu ser jeg helt vildt frem til at vores nye eventyr i det hollandske starter.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som meget positiv, omsorgsfuld, let til grin og et familiemenneske med stort F, hvilket også afspejles i min blog. Da min mand er professionelt fodboldspiller, og vi derfor lever i “hans univers”, er min blog en form for frirum, til at kunne fortælle andre hvordan, det er at være fodboldfrue/fodboldfamilie og leve et lidt anderledes liv, og til at dele min passion for fashion både til kvinder og børn. Jeg elsker at shoppe, og deler gerne mine køb på bloggen. Derudover er min blog også en slags personlig dagbog, hvor jeg deler alt og ingenting med, hvem der har lyst til at følge med.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Da vi boede i Grækenland et par år siden, fik jeg en svensk veninde, Josefine Ringblom Berg, som bloggede for et svensk magasin. Jeg blev vildt inspireret af hende, og valgte derfor selv at give mig i kast med at blogge. Jeg elsker at skrive, dele ud af mit liv, give andre et indblik i hvordan vores familie som udlandsdansker er, og ikke mindst hvem JEG er

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

En flot baggrund er vigtigt for mig, når jeg tager billeder. Jeg går også meget op i, at tøj og baggrund passer sammen, så der er harmoni i billedet. Jeg er meget glad for smuk natur, og mine billeder er oftest taget i naturen, da jeg synes, at både lys og farver skaber den helt rette stemning til billedet.

Hvad laver du helst om aftenen?

Sover, man er vel mor til to, ikk?? Ej haha. Når børnene er lagt i seng, hygger min mand og jeg på sofaen med frisk frugt, et godt glas vin og ser en film, fodbold (oftest fodbold.. hehe) eller en serie. Aftnerne er guld værd, især når man har 2 børn under 2 år, som optager alt ens tid i dagstimerne.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Der er rigtig mange influencers som inspirerer mig. Jeg henter tit inspiration til billeder fra min veninde josieswall. Men også ms_evas, nicolemeloche og iismini_ inspirerer mig.. Jeg kan godt lide, at der er noget power og personlighed bag deres billeder. Hvilket jeg også altid prøver at få frem i mine egne.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål med min blog er, at give et indblik i vores liv som fodboldfamilie. Hvordan det er at leve et atypisk liv, hvor vi flytter rundt i verden med to små børn. Jeg ønsker at se min blog vokse, og håber på, at folk finder min blog spændende og får lyst til at læse med.


Hvad laver du om 5 år?

Jeg er i fuld gang med at udleve mine iværksætterdrømme. Jeg har mange drømme og ambitioner, som jeg håber at få indfriet inden for de næste år, og at vi forhåbentlig stadig er på udlandseventyr et lækkert eksotisk sted hehe.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Lige nu ønsker jeg mig virkelig bare at blive færdig med alt det pakkeri, så vi kan komme til Holland og nyde min mands selskab, i vores nye hjem, hvor alt selvfølgelig er pakket ud for os, når vi ankommer, nu jeg er i gang med ønske

Kunne du tænke dig at se mere til Sophie, så kan du følge hendes blog her: @sophiethelander