Ugens blogger: Sophie Simonsen

Denne uges blogger er Sophie, hun fortæller lidt om hendes brændende ønske om at starte en blog op, men også omkring frygten inden hun sprang ud i det. Læs med her og lær hende bedre at kende. Profile - 8

Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

For at komme ordentligt i gang på en mandag kræver det, at jeg har sluttet min weekend af med en omgang rengøring og oprydning på mit værelse samt fundet outfit til mandag. Jeg sidder gerne i en halv til hel time med kaffe for at vågne ordentligt mandag morgen, putte koldt vand i hovedet, spise morgenmad, og så lægger jeg mig også gerne ind i sengen til min kæreste, inden jeg tager make-up og tøj på.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?
Jeg vil beskrive mig selv som en glad og smilende pige, som altid er klar på sjov og ballade. Jeg har altid gået utrolig meget op i fashion, og det kommer også til udtryk på min blog, hvor jeg godt kan lide at blande klassiske items med moderne og vilde items og dermed sætte mit eget unikke præg på outifttet.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg havde gået i et halvt år med et brændende ønske om at starte en blog, men jeg turde ikke af den simple grund, at jeg var bange for, hvad folk ville tænke og sige, og jeg var meget usikker på, om det ville ende som en stor fiasko. Jeg endte med at sige til mig selv, at alle disse tanker ikke skulle stå i vejen for mit ønske, og jeg ville aldrig finde ud af, om det kunne blive til en succes, før jeg prøvede.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?
Tusind tak! Mine bedste fototips er nok bare at benytte de samme farvetoner på alle billeder, så der bliver en rød tråd mellem billederne, og så selvfølgelig også tage i et godt og neutralt lys. Så skal man også huske at have sig selv med, og ikke gøre det for opstillet eller udstråle en person, man ikke er. Husk også at have andres holdning med indover, når der skal vælges billeder - jeg spørger altid mine veninder og mor.
Hvad laver du helst om aftenen?
Om aftenen kan jeg godt lide at slappe af, mens jeg er sammen med min familie, veninder osv. Der må gerne være fest i weekenden, men der er heller ikke noget så hyggeligt som en fredag aften på sofaen med en skål slik og en god film.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?
Frederikke Egel og Sandra Willer er helt klart nogle af de største inspirationskilder, da man virkelig bare kan mærke, hvem de er gennem deres blogge, samt de har den fedeste stil, og bare er mega cool. Udover det har Mette Høgh, Josefine HJ og Astrid Olsen virkelig også en fed stil, som jeg er helt vild med!

Hvad har du af mål for din blog?
Én af mine milepæle for bloggen var helt klart at blive ugens blogger, så det kunne jo ikke blive bedre! Så må fremtiden vise, hvor meget succes bloggen kan få udover det.

Hvad laver du om 5 år?
Uha, den var lidt sværere. Om fem år er jeg 23, så mon ikke jeg er flyttet hjemmefra og er igang med et studie på Aarhus BSS - det er i hvert fald det, jeg gerne vil lige nu, men det kan jo nå at ændres

Hvad ønsker du dig lige nu?
Lige nu ønsker jeg mig flere timer i døgnet, mindre lektier, at det bliver en hvid jul, og så ville det heller ikke være helt dumt med en YSL taske eller nyt tøj.

Kunne du tænke dig at se mere til Sophie? Så kan du følge hendes blog her: @SophieBuschSimonsen