Ugens blogger: Sophie Busch Simonsen

Profile - 5

Hej Sophie, hvordan har du det?

Halløj! Jeg har det faktisk utrolig godt for tiden, og at blive ugens blogger er bestemt et boost for selvtilliden og et kæmpe skulderklap, så det er jeg meget beæret over!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Hmm, den er lidt svær! Jeg prøver at forholde mig meget jordnær og udgive indhold, som kan inspirere andre unge både mht. mode og mine personlige holdninger og meninger ift. diverse emner.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge for lidt over et år siden, og jeg begyndte egentlig, fordi jeg havde overvejet det i flere måneder men uden at turde. Jeg sad en søndag eftermiddag og var fyldt med frustration, da jeg længe havde haft lyst til at starte en blog, men jeg havde ikke gjort det af ren frygt for, hvad andre nu ville tænke om mig, når de så mig.

Hvad kan man bl.a. læse om på din blog?

Mode, livsstil, tips og tricks og billige alternativer til fede trends!

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Hmm, det må nok være nogle af de samarbejder, jeg har indgået. Det har været et kæmpe cadeau for mig, når virksomheder har kontaktet mig og spurgt om samarbejder.
Udover samarbejder har jeg også oplevet et forbedret selvværd, og jeg er blevet mere bevidst om, hvem jeg er som person - jeg ved dog ikke, om det er bloggens skyld, men det er i hvert fald kommet i forbindelse med den, hehe.

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt går jeg i 3.g på HHX i Vejlby/ Risskov i Aarhus. Udover det arbejder jeg i Føtex og ses med kæreste og veninder.

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine bedste fototips?

Tusinde tak! Mine bedste fototips må være at have et godt og naturligt lys, for det kan ikke bare lige trylles frem i en redigeringsapp.

Hvordan finder du inspiration til nye indlæg til bloggen?

Det er meget forskelligt! Jeg oplever ofte at finde inspiration, når jeg er i godt humør, og det kan være alt muligt forskelligt, som inspirerer mig! Det er faktisk tit mig selv, der inspirerer mig selv, hvis det giver mening?! Det kan være et outfit, en lækker opskrift, et bestemt emne, eller når jeg shopper tøj online!

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Jeg inspireres meget gennem influencers på Instagram, hvis de har en fed feed! Jeg elsker at følge med i de store og anerkendte bloggers liv, men det er som sådan ikke det der direkte inspirerer mig, det er bare mere en motivation for mig!

Hvad har du af mål for din blog?

Som udgangspunkt er min blog mit frirum, men hvis det blev en mulighed for mig at leve af det på fuldtid, ville jeg bestemt ikke takke nej!

Hvad laver du om 3 år?

Om 3 år er jeg muligvis gået i gang med at studerer på Aarhus BSS, ellers er jeg gået i gang med at uddanne mig inden for en bestemt virksomhed. Jeg bliver student til sommer, så jeg regner med at to år skal gå til sabbat, hvor jeg bl.a. gerne vil i militæret og rejse en masse!

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Mit bedste råd må være, at man skal stole på sig selv og skrive om ting, som interesserer en. Man skal ikke være bange for omverdenen, og man skal turde at vise sig selv gennem de sociale medier.

Hvis du vil se mere til Sophie, kan du følge hende lige her: @SophieBuschSimonsen