Ugens blogger: Silver blonde

Ugens blogger: Silver blonde

Denne uges blogger er Claudia fra Silver Blonde. Hun deler ud af hendes bedste kameratips og fortæller hvordan hun kickstarter en mandag morgen. Derudover fortæller hun lidt om hvad man kan finde på hendes blog. Læs med her og bliv inspireret. Profile - 1

Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Det må vist være tanken om, at det er en ny uge. Hver dag er en ny chance. Det kan jeg godt lide at tænke på. Især hvis man lige har haft en øv dag - jamen så bliver næste dag selvfølgelig langt bedre!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Min blog handler om mig og min person. Fashion, beauty, interiør. Jeg snakker om alt mellem himmel og jord, men deler gerne tips og tricks til min helt store passion, som er alt indenfor modeverden. Jeg nyder at skrive om det, og jeg bliver aldrig træt af det. Det er min lille hobby.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg købte mit første kamera for nogle af mine konfirmationspenge, da jeg var 13 år, og der var ingen grænser for, hvad jeg tog billeder af. Jeg elskede det og havde helt sikkert en drøm om at blive fotograf. Jeg havde en 'blog' før min nuværende blog, hvor jeg bare skrev løs og lagde billederne ud og syntes, det var rigtig sjovt, men der skete på det tidspunkt rigtig mange ting i mit liv, så jeg stoppede. For 3 år siden følte jeg, jeg havde brug for et frirum, hvor jeg igen bare kunne skrive om det, der faldt mig ind - mest det, jeg nu går op i, som hele min blog handler om. Jeg havde bare lyst til at være kreativ og dele det med resten af verden, og så har jeg altid fået at vide, at jeg er helt min egen og har en fed stil - ikke at jeg er enig (ej, jo - haha!), men det gav mig bestemt ikke mindre lyst. Det er altid rart at få at vide, at man har styr på bare et eller andet..

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

For det første - tusinde tak, det er jeg rigtig glad for at høre. Jeg synes ellers selv, jeg er lidt af en klaphat til billeder. Jeg har alle ideerne, men det er bare ikke altid, jeg får dem ført ud i livet. Mit bedste tip må være: lys, lys og lys. Alle siger det, og det er jo, fordi det virker. Jeg skal overhovedet ikke gøre mig selv til ekspert på det her område, men kvalitet har helt sikkert også noget at sige. Der er kun ét mærke, jeg holder mig til, og det er Canon. Jeg købte som sagt mit første kamera som 13-årig, og jeg havde det i måske 5 år. Et super kamera. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg skiftede det ud - nok fordi jeg ville have noget lidt mere fancy, som kunne filme.. Det var et Canon EOS 1000D. Jeg har et Canon EOS 100D nu og er rigtig tilfreds med det. Som de professionelle siger, så har det slet ikke noget med kameraet eller mærket at gøre - jeg kan bare godt lide Canon's styresystem, fordi det er nemt at finde rundt i, og så har jeg overhovedet ikke tålmodighed til at lære et nyt kamera at kende. Haha. Det er som regel tilbehøret, der gør arbejdet - diverse objektiver, flashlight osv. Jeg er glad for det kendte 'blogger objektiv', 50 mm. Bestemt en god investering.

Hvad laver du helst om aftenen?

Jeg går i bad, hopper i noget hyggetøj og beder til, der ikke er flere lektier eller afleveringer, der skal laves - og så går jeg ellers i krig med at ordne alverdens ting. Jeg er super produktiv og allermest aktiv om aftenen og også gerne om natten (indrømmet: jeg er så meget en natteravn), så alt, der ikke blev ordnet i løbet af dagen, bliver ordnet om aftenen.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg har altid været så dårlig til at følge med 'i andres liv', for det er jo lidt det, man gør - jeg når simpelthen bare ikke at surfe rundt og lede efter diverse inspirerende mennesker, for ingen tvivl om, at der findes SÅ mange seje influencers derude, men tiden løber altid fra mig. Det er lidt øv, for jeg kunne helt sikkert få noget ud af det. Min mor har dog altid været en stor inspiration for mig, og jeg får alle de gode tips fra hende, som jeg så elsker at give videre på bloggen. Jeg elsker til gengæld også at gå rundt inde i Aarhus, for der kan man ikke undgå at blive inspireret - jeg tager tit mig selv i at stå og kigge helt vildt, fordi der bare findes så mange forskellige mennesker. Det er ret så fascinerende!

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål må nok være, at jeg kan blive ved med at lave det, jeg holder allermest af - at skrive og dele ud af de ting, jeg selv har lært og lærer i løbet af de uger, måneder og år, der går med at drive bloggen.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år er jeg 25, og jeg håber, jeg til den tid er færdig med at uddanne mig og forhåbentlig kan se frem til at begynde et 'nyt kapitel'. Det kapitel indebærer selvfølgelig ikke skole, men gerne et arbejde, jeg har kæmpet mig frem til at få. Og så ved man jo aldrig, hvornår den står på børn.. ;-)

Hvad ønsker du dig lige nu?

Materielt ønsker jeg mig lige nu en Gucci taske, jeg længe har sukket efter, men det må blive efter sommeren! Ellers ønsker jeg bare, at mine nærmeste har det godt. Det betyder alligevel lidt mere for mig end en Gucci taske ;-)

Kunne du tænke dig at se mere til Claudia, så kan du finde hendes blog her: Nouw.com/silverblonde