Ugens blogger: Sigrid Victoria

Ugens blogger: Sigrid Victoria

Denne uges blogger er smukke Sigrid Victoria. Hun deler ud af sine bedste fototips og så fortæller hun lidt om sine drømme og mål for livet. Læs med her og lær hende bedre at kende. Profile - 7

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?
Jeg vil helt klar beskrive mig selv som glad, udadvendt, nede på jorden og omsorgsfuld. Det sker ofte, at jeg kommer til at tale før, at jeg har fået tænkt mig ordenligt om, men det ender oftest ud i grin. Min blog burde være et sted hvor man bliver inspireret, det håber jeg ihvertfald meget hehe. Jeg er generelt meget ærlig, derfor er min blog et udklip af min hverdag og et sted, hvor jeg deler ud af mine erfaringer.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg havde i lang tid overvejet det, men jeg har hele tiden tænkt, at jeg ville vente til jeg blev en lidt ældre. Fra mig selv ved jeg ihvertfald, at jeg synes det er en del mere reelt og lærerigt at følge med, hvis bloggeren er en smule op i årene. Da jeg snart er 17 år tænkte jeg, at det skulle være nu, fordi jeg har en passion for at tage billeder, skrive og jeg godt kunne tænke mig at dele ud af mine tips.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Åhh, tusinde tak! Mit bedste tip er helt klart, at have sin telefon med sig overalt. Det er så sjælendt, at jeg tager billeder med mit kamera. Så ALTID strøm på telefonen, det gør også at dine billeder bliver meget mere naturlige og ikke så opstillede.
Hvad laver du helst om aftenen?
Jeg er danser - så det er ofte at jeg er færdig med dans klokken 21 ish, så smutter jeg hjem i bad og putter mig under dynen med en god veninde. Hvis ikke jeg har dans på programmet, så elsker jeg at tage ud og spise et lækkert sted, få et par øl og bare hygge!

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?
Helt klart instagram! Jeg bliver så inspireret af at følge med i andres liv haha. Ellers synes jeg blogs er en stor inspirationskilde.

Hvad har du af mål for din blog?
Jeg har ikke et specifikt mål med min blog, men helt klart drømmescenariet ville være, at kunne leve af det. Det tør jeg næsten ikke sige, men det er helt klart mit største ønske!
Hvad laver du om 5 år?
Om fem år, der har jeg taget en danseuddannelse, en makeupuddannelse og noget indenfor træning, sundhed og skønhed. Jeg har 100 procent ikke nået det hele til om 5 år, men det er helt klart planen - dog skal der altid være plads til ændringer osv.

Hvad ønsker du dig lige nu?
Jeg ønsker mig faktisk en ny cykel, jeg kunne godt tænke mig en vildt sej cykel, da jeg bor rimelig centralt så det er super oplagt at cykle rundt, i stedet for offentlig transport.

Kunne du tænke dig at se mere til Sigrid, så kan du følge hendes blog her: @sigridvictoria