Ugens blogger: Sarah Hye

I denne uge har du mulighed for at lære Sarah Hye bedre at kende. Hun fortæller lidt om hvordan hun bedst kommer igang på en mandag morgen, hvilke andre influencere der inspirerer hende og hvor hun ser sig selv om 5 år. Profile - 3

Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Jeg står op totalt som jeg plejer. Jeg sætter som regel 2-3 alarmer, fordi jeg elsker følelsen af, at man liiiige kan sove lidt længere. Så spiser jeg min sædvanlige morgenmad, trækker i arbejdstøjet, går den lille tur ud til min bil, og videre på arbejde. Min morgenrutine er ret nem i hverdagen, da jeg ikke går med make-up på arbejde. Det er SÅ skønt.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Min blog og min personlighed går meget hånd i hånd. Jeg er udforskende, legende, selvironisk, nysgerrig, skide skæg (hvis jeg selv skal sige det haha) - men også meget bestemt. Jeg ved hvad jeg vil, og hvad jeg kan stå indenfor – og det er det helt samme med min blog. Jeg har mig selv med, uanset hvad jeg laver.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Det begyndte jeg faktisk på, fordi min mor foreslog det. Det var en hamrende god idé, da jeg også selv mente, at jeg manglede en platform til alle mine tossede tanker og min kæmpe passion for mode og trends. Jeg har absolut ikke fortrudt det siden!

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Mine bedste fototips er helt klart at tage sine billeder i et godt og pænt lys. Lys er alt. Og kvalitet! – diverse filtre og redigerende effekter, synes jeg nedsætter kvaliteten gevaldigt, og så er det i sig selv ikke specielt pænt. Hold det simpelt med flotte, rene farver – det er mit råd.

Hvad laver du helst om aftenen?

Det er meget svingende. Når jeg står op om morgenen, ved jeg som regel ikke, hvad jeg skal lave, når jeg får fri fra arbejde. Det er oftest meget (!!!) impulsivt, hvad jeg laver. Men altså helt generelt kan jeg godt lide at lave noget god mad om aftenen, lave hyggelige ting med mine veninder eller min familie, blogge eller se noget godt tv. Der er jo alverdens muligheder.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Der er jo mange. Jeg bruger instagram (@sarahhye) helt vildt meget, og får simpelthen så god inspiration fra andre den vej igennem. Særlig Pernille Teisbæk, synes jeg er helt vildt cool. Hun har virkelig en misundelsesværdig garderobe, og er enormt dygtig til at sammensætte outfits. Hun inspirerer mig meget!

Hvad har du af mål for din blog?

At den hele tiden er i vækst og udvikler sig, så mine læsere er glade. Det er klart, jeg ønsker, at den skal være succesfuld og spændende at følge med i.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år er jeg forhåbentlig skuespiller - jeg har aldrig nogensinde villet andet, og det er klart min største drøm at betræde de skrå brædder snart igen. Og så blogger jeg selvfølgelig stadig! Måske har jeg også min helt egen schæferhund om 5 år - det er i hvert fald et stort ønske, for jeg ELSKER dyr.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Jeg har altid tusinde ønsker, og de skifter hele tiden haha. Men lige nu ønsker jeg mig aller mest at rejse et dejlig varmt sted hen, med smukke strande, høj sol og gode drinks. Det ville være SÅ skønt og tiltrængt, virkelig…! Og så ønsker jeg mig også at udvide min taskesamling med den smukke røde Gucci bæltetaske, som faktisk har stået på min ønskeliste rigtig længe nu.

Kunne du tænke dig at se mere til Sarah, så kan du følge hende her: @SARAHHYE