Ugens blogger: Sandra Schjerning

Ugens blogger: Sandra Schjerning

Profile - 2

Hej Sandra, hvordan har du det?

Hej Amanda! Tak fordi du spørger, jeg har det ret godt for tiden! Jeg er ved at gøre min lejlighed juleklar, og så ser jeg frem til en vinter med hygge indendørs, varme striktrøjer og forhåbentlig en masse sne!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Henover vinteren kommer bloggen til at bære præg af julen i form af opskrifter, julehygge og vamsede striktrøje outfits i massevis. Derudover arbejder jeg på nogle længere indlæg omkring blogging og udvikling og så kommer der muligvis også en lille advents kalender mine læsere.

Hvad er det bedste ved at blogge?

Det må helt klart være den positive respons, både i kommentarfeltet og fra min omgangskreds, man bliver så glad over at folk følger med og tager sig tid til at komme med ros. Derudover også at man har et kreativt outlet hvor man helt selv bestemmer, og så er det ligesom en dagbog man kan kigge tilbage i. Der er mange fordele ved at have en blog haha!

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Det må være at man ikke nødvendigvis behøver følge trends slavisk, men finde dem der passer til én og at vælge outfits der sidder godt og som man føler sig komfortabel i. Jeg tror på at det hele ligger i udstrålingen og ikke så meget i selve outfittet, så hvis man selv føler at man ser godt ud så skal resten nok falde på plads af sig selv.

Hvad er dit go-to outfit, når du har tøjkrise?

Jeans, striktrøje og sneakers går man aldrig helt galt med og det må nok betegnes som min hverdags uniform, haha!

Til fest ender jeg som regel i en løs eller oversize neutral kjole og støvletter og så gør jeg mere ud af mit hår og makeup.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Hvis du spurgte mig for nogle år siden ville svaret helt klart være at weekenderne skulle bruges bag baren som bartender inde i byen, jo vildere fest jo bedre! Men her de seneste år har jeg foretrukket tøseaftener med noget god mad og et glas vin og sladder eller en familieaften med film og popcorn.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af, og hvorfor?

Det kan bla. være bloggere der har en virkelig fed stil, så man kan blive inspireret af deres outfits.

Jeg bliver også altid inspireret af bloggere der er "foran" mig, hvis man kan sige det sådan. Altså nogle der kan noget jeg ikke kan, enten med deres billeder eller tekster. På den måde udfordrer de ligesom mig til at blive bedre, fordi jeg gerne vil være ligeså gode som dem.

Mine favoritter er bla. Janni Delér, Eirin Kristiansen, Hanna Schönberg, Cara Jourdan og så er jeg helt vild med Marie Fe og Jake Snows instagram, de besøger de vildeste steder og tager så flotte billeder!

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Der vil jeg gerne kunne sidde og se tilbage på en masse rejser som jeg forhåbentlig kommer på over de næste par år, jeg elsker at rejse og jeg vil gerne opleve så meget af verdenen som muligt.

Derudover håber jeg på at blogge fuldtid, så jeg kan leve af min passion og se hvor bloggen kan bringe mig hen.

Hvad er opskriften på succes for dig?

Puha den er svær! At nå sine mål og derefter sætte nye tror jeg. At man selv føler, at man opnår noget med det man laver og er tilfreds med tilværelsen.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

En personlig fotograf, haha! Så jeg slipper for at bruge tripod til mine outfit billeder.

Flere timer i døgnet ville heller ikke gøre noget, men ellers så ønsker jeg mig bare en god jul og hyggelige stunder med min familie og venner.

Hvis du vil se mere til Sandra, kan du følge hendes blog lige her: @sandraschjerning