Ugens Blogger: Runawaychild

Ugens Blogger: Runawaychild

Profile - 1

Hej Malene, hvordan har du det?

Hey Nouw, jeg har det fremragende! I øjeblikket har jeg efterårsferie og fri fra studiet. Mit studie er en meget atypisk videregående, fordi vi har mødepligt og næsten bliver ”krydset af” som i folkeskolen. Derfor nyder jeg virkelig ferierne og dage med selvstændigt arbejde hvor jeg selv bestemmer over min tid og mine prioriteringer.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg er meget kreativ og drømmende og fuld af helt vilde ambitioner. Og så har jeg altid gang i tusind ting. Jeg har nok en lille iværksætter gemt i mig. Sådan har det altid været og jeg tror min blog afspejler det rimelig godt. Jeg vil gerne det hele så derfor handler min blog heller ikke kun om én ting. Jeg er meget eventyrlysten og vil gerne hive rødderne op og rejse jorden rundt – men på den anden side elsker jeg også at stå i mit køkken i gang med at lave en kage eller nipse lidt på mine planter.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Det er ved at være 12-13 år siden. Jeg har altid været kreativ og glad for at skrive og var én af de der elever i folkeskolen, som afleverede en stil på otte sider, når læreren havde bedt om tre. Det var alt fra dagbog til romanlange eventyr og meget af det tog udgangspunkt i noget fra mit eget liv. Da jeg opdagede at man kunne lave en blog, så jeg det som et frirum hvor jeg kunne folde min kreativitet ud og fortælle min historie. Og det har ligesom bare hængt ved siden.

Hvad kan man bl.a. læse om på din blog?

På bloggen kan man bl.a. læse om nogle af mine mange eventyr – små som store, og om nogle af de ting jeg går og drømmer om. Og så deler jeg en masse lækre opskrifter og interiørtips. For nyligt er min kæreste og jeg flyttet og istandsættelsen af vores nye lejlighed har fyldt en hel del.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Udover at jeg bliver vildt glad når nogen skriver og fortæller at de synes om det jeg laver, så har min blog resulteret i et fast samarbejde med virksomheden GO DREAM, som jævnligt sender mig ud på nogle fantastiske oplevelser. Det er jeg meget taknemmelig for.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg læser TV- og Medietilrettelæggelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – et vildt tidskrævende studie. Nu har jeg lige været halvanden år i praktik, så det er faktisk meget fedt at være tilbage på skolebænken. Jeg kan godt lide at fordybe mig. Men jeg glæder mig også meget til at være færdig til juni næste år!

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine bedste fototips?

Tusind tak! Mit bedste fototip er helt klart: hellere for mange end for lidt. Jeg tager altid vildt mange billeder og vælger så det bedste ud efterfølgende – har jeg kun taget et par stykker ærgrer jeg mig altid… Og så er der den cliché-betonede: lys, lys, lys! Lyset er også altafgørende. Opskriftbilleder forsøger jeg altid at tage i naturligt dagslys og det kan godt være super besværligt med et fuldtidsstudie.

Hvordan finder du inspiration til nye indlæg til bloggen?

Jeg tror jeg har en fordel ved at jeg altid har været glad for at skrive. I virkeligheden kunne du give mig et ord, og så kunne jeg skrive et essay om det. Men ellers finder jeg den bedste inspiration ude i verden i mit møde med mennesker og nye kulturer. Om bord på flyveren peaker inspirationsniveauet også helt vildt.

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Hvis jeg skal sige en dansk influencer, som virkelig imponerer mig, så er det @Frederikkewaerens. Hun er virkelig dygtig til det med kager og jeg har mega meget respekt for at hun bare er gået all in på den slags kreationer. Ellers sidder jeg tit og savler over de billeder @Eva_grave @Rocamoon @Earthyandy smider op – de udlever jo virkelig et rejseliv, der vil noget.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg kunne godt tænke mig at dele nogle flere rejser med mine følgere, men lige nu går min kæreste og jeg og sparer sammen til et kæmpestort eventyr, vi håber på at kunne udleve når vi begge er færdige med vores studier. Det glæder jeg mig bl.a. til at fortælle meget mere om på bloggen, men lige nu er det stadigvæk lidt tys-tys.

Hvad laver du om 5 år?

Om fem år har jeg jo været færdiguddannet i en del år og har forhåbentlig både haft mulighed for at arbejde lidt udenfor Danmark og måske startet mit eget op herhjemme. Jeg har en håndfuld projekter i hovedet, jeg godt kunne tænke mig at gå i luften med, så jeg kunne da godt drømme lidt om at jeg var i gang med ét af dem om fem år.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Mit bedste råd er: vær’ dig selv og vær’ real. Start en blog fordi du har en kærlighed for at skrive og dele og ikke fordi du tænker at ”det kunne da være meget fedt at være influencer og få nogle sponsorgaver” og den slags. Det skinner alt for meget igennem i indholdet. Det bedste er når man virkelig kan mærke, at her er en person, som virkelig gør noget ud af sine indlæg og er til stede i indholdet.

Hvis du vil se mere til Malene, kan du følge hendes blog lige her: @runawaychild