Ugens blogger: Philip Visholm

Ugens blogger: Philip Visholm

Profile - 2

Hej Philip, hvordan har du det?

Jeg har det virkelig godt, tak. Vejret er jo thumbs up herhjemme, så der er bestemt ikke noget at klage over.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg er en glad, frisk og positiv person, med stor passion og interesse for mode, hvilket både afspejler sig på min blog og Youtube Kanal.

Men jeg er også en person, der har sindssygt mange tanker kørende, hvad angår det at være ung, samt de beslutninger ( f.eks.) omkring uddannelse der skal træffes, og ens hverdags-struggles.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge i januar 2017, så jeg har været i gang i halvandet år cirka.
I starten var jeg egentlig sådan lidt imod blogging, fordi jeg ikke rigtig så særlig mange andre drenge blogge, andet end i udlandet. Men det standsede mig ikke. Heldigvis.

Idet jeg har stor passion og interesse i mode, og er en person med meget på hjertet, så jeg bloggen som et frirum, hvor jeg kunne dele alle mine tanker og moderelateret indhold.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Den bedste oplevelse er nok alle mine læsere, som kommenterer mine indlæg hist og her, og i det hele taget støtter min blogs udvikling. Derudover har bloggen også ført til en masse oplevelser som events, hvor jeg har mødt alle mulige forskellige seje mennesker, som brænder for det de laver.

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt har jeg sabbatår, og det har jeg egentlig taget for at komme væk fra alt det, der hedder skole og afleveringer.

Siden oktober 2017 har jeg arbejdet på en vegansk café i midtbyen, og her i august er jeg blevet optaget på en teaterskole, som jeg glæder mig helt vildt meget til at starte på.

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine bedste fototips?

Tusind tak!

Mine bedste fototips er at skyde alle sine billeder i dagslys, så ens billeder bliver lyse og flotte.

Derudover anbefaler jeg varmt Facetune og VCSO, som redder mig HVER gang!

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Den svenske blogger Erik Forsgren for sine Instagramvenlige billeder!

Christopher Bark som er en tysk modeblogger! Så modebevidst og gode billeder på instagram.
Til sidst men ikke mindst er Lamgalla, som også er en kæmpe inspiration for mig. Både for hans instagram billeder. men også for hans blog.

Hvilke mål har du for din blog?

Mit hovedmål for bloggen er, at skabe en masse inspiration og et forum hvor der er plads til alle. Et forum som mange kan identificere sig med.
Derudover har mit mål fra starten også været, at jeg skal forsøge at være så aktiv som overhoved muligt, så mine følgere får mest ud af det.

Hvad laver du om 5 år?

Drømmen er, at jeg er skuespiller, men ellers så kan det være, at jeg er i gang med at læse til journalist eller noget helt tredje. Der er aaaalt for mange muligheder nemlig.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

HVER DIG SELV! Det synes jeg er kernen i at drive en blog .

Derudover skal du gøre op med dig selv, hvor meget du vil din måske kommende blog, for det kræver nemlig enormt meget tid. Der er hele tiden arbejde at lave. Men når først det hele spiller, så er det sjovt.

Kunne du tænke dig at se mere til Philip, kan du følge hans blog lige her: @PhilipVisholm