Ugens Blogger: Pauline Harding

Ugens Blogger: Pauline Harding

Profile - 4

Hej Pauline, hvordan har du det?

Hej Amanda, jeg har det virkelig godt. Det betyder alverden for mig at være ugens blogger, og jeg blev helt rørt, da jeg fik det at vide.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som et meget kreativt menneske. Lige siden jeg har været helt lille har jeg haft en blok papir og et penalhus med mig - jeg elsker at udfolde mig selv og i takt med, at jeg er blevet ældre har jeg gjort det mere og mere igennem billeder og min blog. Min blog er mit frirum - det er her jeg får lov til at være mig selv, det er her jeg får lov til at dele ud. Jeg er fuldstændig i flow som menneske, når jeg er i gang med lige netop det.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Uha, jeg oprettede min blog i år 2015 og flyttede den i år 2016 hen på Nouw.com. Jeg har siden jeg var omkring de 13 år, haft lyst til at oprette en blog eller en youtube-kanal, og en dag, da jeg var alene hjemme, følte jeg, at det var det rigtige tidspunkt at springe ud i det. Jeg har haft en del modgang i forhold til det, men jeg har ikke på et tidspunkt fortrudt, at jeg valgte at følge mit hjerte.

Hvad kan man bl.a. læse om på din blog?

På min blog kan man primært læse om mode og interiør, da jeg har en kæmpe passion indenfor dette område. Udover det er jeg ligeså stille begyndt at dele lidt mere ud i forhold til, hvad jeg laver i min hverdag igen.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

For mit vedkommende har den bedste oplevelse været, at jeg har fundet mig selv mere og mere igennem det her eventyr. Jeg er blevet bedre til at lukke af for, de negative holdninger nogen har i forhold til mig og min blog - I sidste ende gør jeg det jo fordi det er noget, der gør mig glad, hvilket i min optik er det vigtigste. Når det så er sagt, har jeg været meget overvældet over den positive tilbagemelding jeg også har fået på det jeg laver. Tak er et fattigt ord, når det kommer til at beskrive, hvor glad jeg er for, at folk har lyst til at følge med.

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt arbejder jeg i HAY FLEA MARKET eller som piccoline hos et firma. Jeg er i gang med at forberede mig til at søge ind på en designskole, og derfor går tiden med at lave en opsparing og på at få fyldt stof på til en portfoliomappe. Men når jeg ikke arbejder og har en blyant i hånden, beskæftiger jeg mig med min blog - jeg er så heldig at have nogle dejlige mennesker omkring mig, der elsker at hjælpe mig med at tage billeder, og hvad jeg nu ellers kunne finde på af mærkelige ting, haha.

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine bedste fototips?

Mange tak, jeg bruger også meget lang tid på at vælge til og fra, når det kommer til lige netop dette punkt (er måske en anelse perfektionistisk, fik jeg sagt det? :P). Mit allerbedste fototip er uden tvivl belysningen - det er helt essentielt i mine øjne. Ellers så synes jeg bare, at du skal tage en i hånden, som du føler dig tryg ved, og så kan I begynde at teste, hvad der fungerer bedst for dig. Det er tit sådan man lærer, hvilken stil man bedst kan lide sine billeder i. Og hvis ikke der er mulighed for at tage billeder med en anden vil jeg med glæde introducere dig til en funktion du har på din iPhone - den såkaldte selvudløser. Den bruger jeg selv hyppigt!

Hvordan finder du inspiration til nye indlæg til bloggen?

Jeg tror ikke, at jeg har en helt bestemt inspirationskilde. Jeg har fundet store glæde ved at have en meget lang liste af ideer, til blogindlæg, som jeg enten selv er kommet i tanke om, midt om natten, eller ved at kigge i diverse mode- og interiørmagasiner. Ellers tror jeg, at jeg, ligesom så mange andre, får inspiration fra alle mulige andre bloggere.

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Det varierer rigtig meget for mit vedkommende, hvilke influencers jeg bliver inspireret af. Jeg tror jeg plukker og finder inspiration hist og pist - men, hvis jeg skal nævne et par navne må det nok være Josefine H. J., Hanna Schönberg og Mathilde Augusta. Jeg kan godt lide deres stil og deres måde at tage billeder på, så jeg vil helt sikkert anbefale jer at tjekke dem ud.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål for min blog er at inspirere andre - jeg har I meget lang tid haft ‘stop saying sorry for who you are’ til at stå på min blog, og det er fordi det er meget vigtigt for mig at minde folk om, at man aldrig bør undskylde for, hvem man er - du er god nok, som du er, og du har ikke nogen grund til at være andet end stolt af det.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år er jeg færdig med min uddannelse som designer, og jeg har muligvis startet min egen virksomhed. Udover det bor jeg i min egen lejlighed, som er fuldstændig gennemført i forhold til indretningen, hvilket jeg har gjort mig meget umage med at dele ud af her på bloggen.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Spring ud i det og bliv ved. Der vil komme op og nedture, men det er så vigtigt at huske på at alles måder at gøre tingene på, hverken skal eller bør være ens. Vær original. Vær dig selv - det kommer til at give dig så meget mere i sidste ende.

Hvis du vil se mere til Pauline, kan du følge hendes blog lige her: @PaulineHarding