Ugens blogger: Olivia Bach

Ugens blogger: Olivia Bach

Olivia er en energisk og eventyrlysten pige og alting skal helst gå stærkt! Hun er hammer dygtig til make-up og så elsker hun alt hvad der har med beauty at gøre. Læs med her og lær hende bedre at kende. Profile - 2

Hej Olivia, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Da jeg slet ikke er et morgenmenneske, er mandag altid ekstra hård. Jeg sætter derfor stor pris på, at sætte lidt ekstra tid af til mig selv. Jeg smider noget godt musik på, lægger min makeup, og finder et outfit frem jeg føler mig tilpas i. Derudover spiser jeg morgenmad, og så er det ellers ud af døren.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en meget energisk, eventyrlysten og omsorgsfuld pige. Alting skal ske nu og her, og det må meget gerne gå stærkt. Derudover er jeg en kæmpe makeup guru, og elsker alt der har med beauty at gøre. Det er nok også derfor, at jeg blev uddannet makeup artist i en alder af 15. Det smitter selvfølgelig også af på min blog, der er meget præget af beauty-relaterede indlæg. Min blog er også et sted, hvor jeg slipper min kreativitet løs. Der kan du finde alt fra personlige til fashion indlæg, og hvad jeg nu ellers finder spændende.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge for omkring 2 år siden. Det hele startede efter at jeg havde uddannet mig som makeup artist, og derigennem fik rigtig mange beauty-relaterede spørgsmål fra privatpersoner. Det endte så ud i at jeg startede min blog, på stor opfordring fra min mor. På den måde kunne jeg dele den viden jeg havde, med dem som var interesserede.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Et godt kamera, et godt lys og en fin harmonisk baggrund. Jeg bruger oftest min iPhone 7+, som jeg synes tager rigtig gode billeder. Derudover elsker jeg at bruge den samme redigering på alle mine billeder. Slumber filter på Instagram, lidt farvemætning, og hvad billedet ellers mangler. Harmoni er key.

Hvad laver du helst om aftenen?

Om aftenen slapper jeg af! Jeg sætter virkelig pris på min ‘me time’, og bruger helst en hverdagsaften med Netflix eller bloggen. Hvis ikke der er ‘me time’, så bruger jeg aftenerne med mine søde veninder, eller min kæreste. Enten under dynen, eller ude for at spise noget god mad.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg bliver meget inspireret af mine omgivelser, Instagram, blogkollegaer og veninder. En af de blogs jeg har fulgt i flere år, er Youblush. Sara der har bloggen er en cool mor, makeup artist og influencer. Derudover prøver jeg også at følge med på så mange Nouw blogs som jeg kan. Det er altid godt at holde sig opdateret, og der er super mange dygtige bloggere herinde.

Hvad har du af mål for din blog?

Målet med min blog, er at inspirere folk. Det lyder måske lidt plat, men det er drømmen. At folk læser min blog, føler sig inspirerede efterfølgende, og får lyst til at læse mere. Derudover ville jeg også elske at leve af det. Det er drømmen for alle bloggere, og noget jeg håber bliver realiserbart i den nærmeste fremtid.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år bor jeg enten i København eller i udlandet. Forhåbentligt lever jeg af at blogge, og ellers studerer jeg. Jeg har altid drømt stort, og håber at jeg kan leve op til alle de drømme, allerede på det tidspunkt i mit liv.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Lige nu ønsker jeg mig en masse penge, haha. Ej, lige nu er jeg på jagt efter en lækker vinterjakke, og nogle striktrøjer. Derudover, ønsker jeg mig en Gucci taske. Jeg synes at Gucci laver de lækreste tasker, og jeg er sikker på, at sådan en ville være rigtig fin på min arm.

Kunne du tænke dig at læse mere til Olivia, så kan du følge hendes blog her: @OliviaBach