Ugens blogger: Nikoline Andersen

Denne uges blogger er smukke Nikoline. Hun er vild med mode og elsker at inspirere andre gennem hendes blog. Derudover så drømmer hun om at være sin egen chef. Læs med her og lær Nikoline bedre at kende. Profile -

Hej Nikoline, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Jeg møder altid på arbejde kl. 8 hver mandag og da jeg er et stort b-menneske, plejer jeg som regel at trække den så længe så muligt i sengen. Når jeg så først er stået op har jeg rimelig travlt, så på den måde bliver jeg hurtigt vågen og så er dagen lige som skudt i gang på den måde!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en sjov, festlig og udadvendt person. Jeg elsker nye oplevelser og at lære nye mennesker at kende. Jeg er meget doven anlagt, men effektiv og flittig når det gælder. Derudover er jeg perfektionist med stort P, og det er især når det kommer til min blog. Jeg går meget op i, at man kan læse mig i gennem min blog. Den skal udtrykke MIG og den jeg er. Min blog er jo egentlig som de fleste andres - fyldt med tøj collager og personlige indlæg. Jeg tror, at det er måden jeg skriver og udtrykker mig på, der gør at min blog er unik.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge da jeg i lang tid havde haft et stort ønske om at kunne dele ud af mine erfaringer og inspirere andre. Jeg elsker mode og tænkte, at det var en oplagt måde at lade det komme til udtryk på. Derudover følte jeg et enormt behov for at der skulle ske noget nyt i mit liv, og der har bloggen hjulpet mig rigtig meget.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Tusind tak! Jeg har faktisk ikke de helt store erfaringer inden for fotografering, men jeg prøver at gå efter at tage billeder af det, som jeg selv godt kan lide at se billeder af. Fx elsker jeg at se billeder af folks personlige stil, så dermed prøver jeg også at tage billeder af min. Derudover prøver jeg altid at smide nogle klare og lyse billeder op i god kvalitet; Det har jeg fornemmet giver en god effekt.

Hvad laver du helst om aftenen?

Jeg ser helst mig selv lave noget spændende hver aften, men desværre er det bare ikke så let, når jeg enten arbejder eller er super træt. Jeg ser dog helst mig selv sammen med mine veninder - så kan det næsten være ligemeget hvad vi foretager os.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg bruger ekstremt meget af min tid på de sociale medier. Instagram og Tumblr er i den grad med til at inspirere mig mht. mode og billederedigering. Derudover bliver jeg selvfølgelig også inspireret af mange andre bloggere, specielt dem som tør at skille sig ud, men samtidig være sig selv. Eksempelvis inspirerer Sandra Willer mig helt vildt. Jeg kan mærke, at vi er to vidt forskellige personer, men jeg tager sgu hatten af for alt det hun har opnået og lært gennem sin blog - det er meget inspirerende!

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg er stadig i gang med at udvikle min blog og finde ud af hvordan jeg præcis vil have den skal være, men mit overordnet mål er helt klart at anskaffe mig så mange faste læsere så muligt og dermed få min blog til at vokse sig langt større end hvad den i forvejen er.

Hvad laver du om 5 år?

Rigtig godt spørgsmål, som virkelig er svært for mig at besvare lige pt. Jeg har rigtig mange drømme og ønsker omkring hvad der skal ske i min fremtid; Jeg ser dog helst mig selv i et job, hvor jeg kan være min egen chef og tjene rigtig gode penge. Det er heller ingen hemmelighed, at jeg gerne vil opstarte eget firma. Og så må det meget gerne være indenfor modebranchen!

Hvad ønsker du dig lige nu?

Hvis jeg skal tænke materielt, så ønsker jeg mig ekstremt meget en schæferhund! Jeg har i forvejen to hunde, så det bliver nok først når jeg flytter hjemmefra engang.. Men det er virkelig et stort ønske for mig, at kunne få lov at opdrætte min egen hund. Skal jeg tænke mindre materielt, så ønsker jeg mig et klarer overblik over min fremtid, haha!

Kunne du tænke dig at se mere til Nikoline, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/nikolineandersen