Ugens Blogger: Nathja Follin

Ugens Blogger: Nathja Follin

Profile - 2

Hej Nathja, hvordan har du det?

Halløj! Jeg har det godt – er dog lidt træt af at sommeren er ved at være forbi. Dog er der altid noget ved enhver årstid, og jeg glæder mig nu til at kunne hoppe i en lækker strik igen!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som positiv, passioneret og kreativ. Min blog er mit kreative frirum, hvor jeg kan få lov til at udfolde mig både tekst- og billedmæssigt. Jeg har altid været glad for at skrive, tage billeder og redigere, og noget af det fedeste jeg ved, er at få respons på det jeg laver. Jeg brænder for at dele ud og inspirere, men er samtidigt meget perfektionistisk da det er vigtigt for mig at mine platforme fremstår professionelt.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Første gang jeg oprettede en blog var for omkring 8 år siden. Jeg startede den sammen med min bedste veninde. Vi anede slet ikke hvad vi lavede eller hvad det gik ud på og droppede det også hurtigt igen. Min interesse for at skrive og tage billeder har dog altid været der, og efter nogle år tog jeg endelig springet og startede min egen blog. Jeg begyndte at skrive på min nuværende blog for halvandet års tid siden, fordi jeg i lang tid havde været fascineret af denne verden, og det inspirerede mig til selv at springe ud i det!

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Jeg synes allerede, at jeg har opnået at opleve en masse ting i forbindelse med min blog. Det betyder uendeligt meget for mig, at der er nogle der har lyst til at følge med i mit lille univers. Noget af det bedste har klart også været alle de søde mennesker jeg har mødt i branchen indtil videre. Jeg har fået mig nogle rigtig skønne veninder, som jeg allerede har en masse gode minder med.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg skal til at læse til multimediedesigner, hvilket jeg ser meget frem til. Desværre har jeg haft svært ved at finde ud af, hvilken uddannelse jeg skulle tage, hvilket har resulteret i at jeg er droppet ud et par gange førhen. Men jeg satser stærkt på, at jeg har valgt den rigtige retning for mig denne gang. Ved siden af bruger jeg en masse timer på mine sociale medier.

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine bedste fototips?

Tusinde tak! Jeg plejer altid at sørge for at lyset er godt, før jeg får taget et billede. Hvis ikke lyset spiller, bliver billedet i de fleste tilfælde dårligt og umuligt at redigere. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at bruge et godt kamera!

Hvilke andre influencers inspireres du af og hvorfor?

Uh, der er nogle stykker, men hvis jeg skal nævne nogle af dem, må jeg klart sige at Sandra Willer inspirerer mig meget – hun var en af de første jeg begyndte at følge med hos. Jeg er vild med hendes stil, og så er hun bare mega dygtig til det hun laver. Jeg finder desuden meget inspiration hos Matilda Djerf. Hun har sin helt egen unikke stil og tager de smukkeste billeder. Sidst men ikke mindst er jeg vild med Anna-Mathilda Olsson (@annamathildao) og scroller tit hendes Instagram igennem for inspiration.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål med bloggen er klart at inspirere og skabe content som mine følgere finder interessant og givende. I fremtiden kunne jeg desuden godt tænke mig at være bedre til at ’tale’ mere med mine følgere og lade dem lære mig bedre at kende på det mere personlige plan. Jeg er meget taknemmelig for, hvor jeg er nået til, men glæder mig også til at se hvad fremtiden har at byde på for mig.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år laver jeg noget, jeg brænder for hver eneste dag. Mit mål med livet er at vågne op hver morgen og glæde mig til at skulle arbejde. Jeg drømmer om, at det har noget med modebranchen og sociale medier at gøre.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Do it! Hvis det er noget, du virkelig brænder for, og du føler at du har noget på hjerte, ser jeg ingen grund til ikke at give det et forsøg. Men husk altid at have dig selv med. Det er fedt at blive inspireret af andre, men vær dig selv – det kommer du længst med.

Kunne du tænke dig at se mere til Nathja, kan du følge hendes blog lige her: @nathjafollin