Ugens Blogger: Naja Eskestad

Ugens Blogger: Naja Eskestad

Profile - 7

Hej Naja, hvordan har du det?

Hej! Jeg har det fantastisk. Jeg er utrolig beæret over at være blevet ugens blogger!

Hvad laver du til dagligt?

Lige nu er jeg i gang med mit første sabbatår. Størstedelen af min tid bruger jeg på noget, der omhandler mode. Jeg tager forskellige kurser, forsøger at deltage i forskellige events og læser rigtig mange modebøger. Jeg var blandt andet frivillig til to forskellige events til Københavns modeuge, og lige nu er jeg i gang med et kursus, som hedder "Innovative Fashion Management". Så det er en spændende tid for mig!

Derudover arbejder jeg selvfølgelig også med bloggen, og udover alt det moderelaterede tilbringer jeg tid sammen med mine veninder og familie eller i fitnesscenteret.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en kreativ, positiv og målrettet person. Min blog er en slags "scrapbog" for mig, som handler om min udvikling i modeverdenen og forhåbentlig min vej til en fremtidig karriere inden for modebranchen. Det er også et sted for mig, hvor jeg kan få lov til at udfolde min kreativitet og blande det med min interesse for mode.

Jeg forsøger både at være nytænkende og lave noget indhold, der er lidt anderledes, men vigtigst af alt også at være en inspiration - både i forhold til mode og stil, men også i forhold til at turde være sig selv. Det er vigtigt for mig altid at vide, at jeg kan stå inde for det, jeg skriver, og at jeg har mig selv med i det.

Hvad kan man forvente at læse på din blog?

På min blog kan man forvente at læse om alverdens ting relateret til mode. Både shopping guides, inspiration til outfits og praktiske eller teoretiske emner inden for mode. Det kan blandt andet være guides til, hvordan man finder sin egen stil eller hvilke overvejelser, der er værd at gøre sig inden nye tøjkøb. Jeg tager udgangspunkt i det, jeg selv godt kan lide at læse om. I det store hele handler det om alle mine oplevelser og erfaringer på min vej mod en fremtidig karriere i modebranchen.

Hvordan finder du inspiration til nye blogindlæg?

Jeg får inspiration rigtig mange steder fra, men især fra modemagasiner, som jeg holder meget af at læse i. Derudover henter jeg også meget inspiration fra Instagram. Men allermest bliver jeg inspireret i min dagligdag - både af familie, veninder, nye mennesker - generelt mine omgivelser. Der er mange ting, der inspirerer mig i hverdagen, og jeg er hurtig til at få nye ideer.

Vi er vilde med din feminine stil. Hvad er dine bedste fashion tips?

Tusinde tak! Mine bedste fashion tips er helt klart at gå i det, man føler sig bedst tilpas i. Hvis man selv har det godt med det, man har på, så får man helt klart også en bedre udstråling, end hvis man går i noget, man ikke føler sig tilpas i. Stil er en meget personlig ting, så derfor gælder det om at finde noget, man selv rigtig godt kan lide fremfor at gå i noget, fordi det er en trend.

Og ellers kan man aldrig gå galt i byen med basics - man kan altid peppe ethvert neutralt look op med fine accessories! Det er i hvert fald det, jeg gør, når jeg støder ind i en tøjkrise!

Hvis du skulle vælge mellem bukser eller nederdel, hvad ville du så vælge?

Mit valg ville selvfølgelig falde på en sød nederdel. Jeg synes både, det er mere behageligt end at have et par jeans på, og så er jeg vild med at føle mig feminin og "girly".

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Jeg inspireres af utrolig mange forskellige influencers - både danske, men også norske, svenske eller engelske. Der er ikke nogen faste influencers, jeg føler mig mere inspireret af end andre. Det skifter nemlig meget fra tid til anden. Jeg synes virkelig, at der er mange, der gør et godt stykke arbejde!

Hvad laver du om 5 år?

På nuværende tidspunkt håber jeg, at jeg om 5 år forhåbentlig studerer noget, der i fremtiden kan bringe mig tættere på en karriere i modebranchen.

Men vigtigst af alt, er det selvfølgelig, at jeg er glad for, hvad end jeg laver og samtidig føler, at jeg har noget at glæde mig til at stå op til om morgenen!

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Mit bedste råd er at springe ud i det, hvis det er det, man rigtig gerne vil - og at skrive om noget, der virkelig interesserer en.

Jeg tror, at det, der tilbageholder mange fra at oprette en blog, er andres mening omkring det. Det forstår jeg godt - jeg føler også selv, at nogle folk godt kan være en smule useriøse omkring det, eller at det er noget, der bliver gjort lidt grin med.

Det er også stadig rimelig nyt for mig at have en blog. Men både mine veninder og familie har alle været utrolig støttende omkring det og har kun opmuntret mig til at fortsætte - og det er jo det vigtigste. Hvad alle andre tænker om det, betyder ikke det store! Man skal huske på, at ens tætteste jo som regel altid vil være støttende, hvis det er noget, der gør en glad.

Hvis du vil se mere til Naja, kan du følge hendes blog lige her: @NajaEskestad