Ugens blogger: Mie Bager

Profile - 4

Hej Mie, hvordan har du det?

Hej! Jeg har det fantastisk på trods af, at jeg er lidt deprimeret over at skulle tilbage i skole snart.. Men tanken om min skønne sommerferie, og at der “kun” er to år tilbage holder humøret højt. At jeg så lige er blevet valgt til ugens blogger, gør kun det hele meget bedre. TAK!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en kreativ, engageret og smilende pige - som elsker at skille sig ud! Jeg forsøger så vidt mulig at skabe et inspirerende modeunivers på min blog, men med et touch af noget personligt. Så på min blog kan man finde modeinspiration, fototips, lidt om mit liv og snakke om problemer såsom akne, da det for mig er vigtigt at der også skal være indhold om “de uperfekte emner”.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg startede med at blogge i foråret 2016. Jeg havde i forvejen en instagram profil (@mie_bager) hvor jeg delte mine billeder taget med mit spejlrefleks.

Jeg havde længe holdt mig bag kameraet, men efter en del efterspørgsel fra mine følgere, fik jeg lyst til at åbne mere op omkring hvem pigen bag kameraet var. Derfor savnede jeg et sted, hvor jeg kunne skrive længere tekster, og udfolde min kreative side endnu mere.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?
Jeg tror ikke jeg kan vælge én oplevelse, men den respons jeg har fået fra dem der følger med, er klart noget der stadig kan overvælde mig efter et par år som blogger. Det er SÅ motiverende at blive bekræftet i, at man gør det godt.

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt går jeg i 2.g. Udover at være der fra 8-16 i hverdagene, så arbejder jeg i min mors tøjbutik, er sammen med mine venner, kæreste og familie + at jeg selvfølgelig bruger en masse tid på min instagram og bloggen.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Kast dig ud i det, og prøv dig frem!

Får ofte beskeder fra piger, som efterspørger tips til at komme i gang med at blogge. Tit skriver de, at de nok lige venter til de får ny computer eller et bedre kamera… Nej! Sådan tænkte jeg også selv i starten. For mig var det bare en dårlig undskyldning, da jeg var nervøs for mine venners reaktioner. Men det skulle jeg slet ikke have været!

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine bedste fototips?

Mange tak! Man kan aldrig komme uden om hvor vigtig godt lys er - men den har I sikkert hørt før! Derudover er vinklerne også meget relevante. Hvis jeg skal fotografere en genstand, går jeg som regel ned i “øjenhøjde” med genstanden, for at skabe dybde i et billede. Er det et outfit billede, tager jeg det også lidt nedefra.

Og sidst men ikke mindst kan en redigering med et godt filter altid gøre et billede lidt flottere.

Hvilke andre influencers inspireres du af og hvorfor?

Følger simpelthen så mange dygtige og inspirerende influencers!

Men Matilda Djerf er en af mine favoritter, da jeg elsker hendes fine billeder, og så er hun bare så sød overfor hendes følgere. Det samme gælder Hanna Schönberg!!
Og min sidste favorit influencer er Josefinehj - tror alle efterhånden ved hvem hun er, men jeg elsker hendes feed og fede stil.

Hvad har du af mål for din blog?
Mit mål er at forsætte med at blogge de næste MANGE år. Jeg elsker at inspirere andre, så planen er bare at knokle derudaf med det jeg elsker, og så se hvad det bringer.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år bor jeg i en lejlighed i København sammen med min nuværende kæreste. Derudover studerer jeg design, og bruger min fritid på at blogge, og lave smykker i mit eget værksted.

Kunne du tænke dig at se mere til Mie, kan du følge hendes blog lige her: @miebager