Ugens blogger: Mette Høgh

Denne uges blogger er smukke og stilfulde Mette Høgh. Hun har længe gået med et ønske om at starte sin egen blog, men først nu har hun taget springet. Keep up the good work. Kunne du tænke dig at lære Mette bedre at kende, så læs med her. Profile -

Hej Mette, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?
Mandag er for mig altid en dag man lige skal tage ekstra tilløb til. Jeg er for det første ikke så god til at stå om morgenen, især ikke efter en weekend, haha. Heldigvis møder jeg først kl. 11 om mandagen, så det hjælper mig lidt. For mig betyder min morgenmad alt for mig! Jeg forsøger at lave en lækker skyr, med virkelig meget frugt, nødder og andre toppings, og hvis jeg er i lidt overskuds humør, så laver jeg enten en hjemmelavet juice eller smoothie. Hvis ikke jeg har fået en ordentlig morgenmad, får jeg det super dårligt i løbet af dagen, og det gider jeg ikke. Jeg ser altid frem til min morgenmad, når jeg går i seng, haha. Jeg er virkelig en madglad pige, så for mig vil jeg gerne lave lækker appetitlig mad!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?
Jeg tror egentlig, at jeg vil beskrive mig selv og min blog som værende personlig, glad og meget jordnær. For mig betyder det meget, at jeg kan variere mine indlæg rigtig meget, hvis jeg har noget på hjertet. Jeg elsker at have kontakt med mine følgere, hvilket jeg også synes er en stor del af det at have en blog. For mig er det vigtigt at finde tid til sine følgere, da det er dem der gør tingene muligt for mig. For mig er bloggen et sted hvor jeg kan være mig selv, og udfolde mine kreative evner, og komme ud med både det gode og dårlige der falder mig ind. Selvfølgelig vil jeg gerne holde en positivitet her på bloggen, da det er noget jeg går meget op i som person; at være positiv.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg tror egentlig jeg begyndte, fordi jeg brugte utrolig meget tidpå min Instagram (Mettehogh), men var ærgerlig over, at jeg ikke kunne skrive længere tekster til mine billeder. Derfor tænkte jeg, at en blog var på sin plads. Faktisk havde jeg leget lidt med tanken om en blog i flere år, men turde ikke helt tage springet.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?
Mine bedste fototips er, at billederne helst ikke skal redigeres for meget. Jeg elsker at redigere lidt i farverne, og det er egentlig det! Noget af det jeg synes er vigtigst er f.eks at baggrunden er pæn! En baggrund kan gøre så meget for et billede. Derudover synes jeg, at det er vigtigt, at man viser sig selv i billederne, det kan nemlig tydeligt mærkes!

Hvad laver du helst om aftenen?
Om aftenen er det ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at sidde med en kop te og et fad med lækkert frugt! Jeg elsker lange aftener, hvor man kan sidde under dynen i sofaen, og lave lige præcis ingenting.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?
Der er faktisk mange influencere der inspirerer mig. Men hvis jeg lige skulle nævne 3, ville det klart være Sandra Willer, Nalliestar og Amalie Fischer. Alle 3 er nogle super smukke piger, og formår at have sig selv med i deres arbejde, hvilket jeg synes er rigtig fedt at følge med i. De har alle 3 super godt styr på deres billeder, og leverer altid dejligt lyse positive billeder af god kvalitet! Jeg synes helt klart alle burde følge med hos de 3 piger.

Hvad har du af mål for din blog?
Da jeg startede med at blogge, regnede jeg slet ikke med det ville gå så hurtigt, så jeg ville gentlig bare være glad hvis nogle ville se hvad jeg skrev. Nu hvor bloggen virkelig har fået ben at løbe på, har jeg selvfølgelig rigtig store ambitioner. Jeg tror mit største mål med bloggen er at kunne lave det fuldtid, og selvfølgelig at blive ved med at inspirere mine læsere, så jeg har nogle der fast læser med.

Hvad laver du om 5 år?
Om 5 år ser jeg mig selv i en lækker lille lejlighed, i en super hyggelig by. Forhåbentlig kan jeg leve af bloggen om 5 år, og hvis dette er tilfældet, så nyder jeg hvert evig eneste dag med det jeg brænder allermest for, så lad os krydse fingre for det ;) Om 5 år er jeg 25 år gammel, og derfor vil jeg højest sandsynlig gå med tanken om at stifte familie, men det er selvfølgelig svært at sige lige nu.

Hvad ønsker du dig lige nu?
Eftersom jeg lige har sat flueben ved mine Louis Vuitton støvler. Jeg tror, at det der står øverst på min materielle ønske liste er, en rød Gucci taske. Jeg synes simpelthen en rød taske er så speciel, den kan gøre rigtig meget til et ellers basic outfit! Ellers ønsker jeg mig selvfølgelig, at mine nærmeste har det godt, og er glade, inklusiv mig selv selvfølgelig.

Kunne du tænke dig at se mere til Mette, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/mettehogh